Süper Film Ambalaj Müşterilerine İstanbul'da İftar Verildi - Son Dakika
Ekonomi

Süper Film Ambalaj Müşterilerine İstanbul'da İftar Verildi

Süper Film Ambalaj Müşterilerine İstanbul\'da İftar Verildi

SANKO Holding’in ambalaj sektöründeki şirketi Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., müşterileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

14.06.2017 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SANKO Holding'in ambalaj sektöründeki şirketi Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., müşterileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İstanbul Kaşıbeyaz Florya'da düzenlenen iftar yemeğine, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe, Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin müşterileri katıldı. Süper Film Ambalaj Genel Müdürü Gültekin Savaşkan, Genel Müdür Yardımcısı Fahri Özer ve şirketin İstanbul'daki çalışanlarının da katıldığı yemeği 16'ıncı kez düzenlediklerini belirten Sami Konukoğlu, "Süper Film Ailesi olarak 16'ıncı kez iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İftar yemeğine SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu'nun katılmasının müşterilere verdikleri önemin en güzel göstergesi olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, daha sonra masaları dolaşarak konuklara hoş geldiniz dileklerini ileterek, Ramazan ayını kutladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Süper Film Ambalaj Müşterilerine İstanbul'da İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement