
Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Torun, İstanbul'un 10 boğazı olmadığını, bir boğazı olduğunu belirterek, "İstanbul'un incisi olan bir yeri almak istedik" dedi.
Torun, Paşabahçe eski İçki Fabrikasının nihai pazarlık görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Turizme yönelik bir proje yapacaklarını ve projenin İstanbul'a değer katacak bir proje olacağını kaydeden Torun, "Belki bir otel projesi olabilir" dedi.
Torun, yatırım miktarını öngörmenin mümkün olmadığını belirterek, ihale rakamına yakın bir yatırım olacağını bildirdi.
Ödemeyi nasıl yapacaklarına ilişkin soru üzerine Torun, peşin ya da taksit seçeneklerinin ikisini de değerlendireceklerini söyledi.
Mehmet Torun, "Halka açık bir şirketiz yeni ortaklıklar değil, mevcut ortaklıklarla devam edeceğiz" dedi.
- ANKARA
Son Dakika › Ekonomi › Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Torun Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.