TP Tesisler Arası Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Ekonomi

TP Tesisler Arası Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

TP Tesisler Arası Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, tesisler arası koordinasyon toplantısının ikincisini düzenlendi.

16.05.2013 10:49

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, tesisler arası koordinasyon toplantısının ikincisini düzenlendi. Toplantıda teknik ve ikmal konuları görüşülerek, ikinci ürün TP Ekstra Diesel, TÜPRAŞ ve tesis ziyaretleri gerçekleştirildi.

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, tesisler arası koordinasyon toplantısının ikincisini Kırıkkale Dolum Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Teknik ve İkmal Müdürlüğü'nün yurt çapındaki tüm irtibat ofislerinin katılımı ile birimler arası ve birimler içi koordinasyonun sağlanması amacıyla yapılan toplantıda, teknik ve ikmal konuları görüşüldü, ikinci ürün TP Ekstra Diesel, TÜPRAŞ ve tesis ziyaretleri gerçekleştirildi. Toplantıda, operasyonların sahada yerinde görülmesi ve sağlık, emniyet, çevre (SEÇ) kültürünün önemi ana gündem maddelerini oluşturuldu.

İlk toplantı Teknik Müdürlük bünyesinde gerçekleştirilirken, ikinci toplantıda yelpaze biraz daha genişletilerek İkmal Müdürlüğü ve bağlı birimlerin katılımı sağlandı. Müdürlüklerin kendi içlerindeki konuların yanı sıra ortak konular da görüşülerek faaliyet kapsamında daha efektif ve sinerjik olabilmek için koordinasyonun güçlendirilmesi kararlaştırıldı.

Tesisler arası koordinasyon toplantısının konu başlıkları arasında piyasaya sunulmadan önce 2'inci ürün TP Ekstra Diesel, TÜPRAŞ ziyareti, Yahşihan Vagon Boşaltım Tesisi ziyareti, Kırıkkale Dolum Tesisi'nin gezilmesi, tesis içerisindeki tüm süreçlerin yerinde görülmesi, SEÇ kültürünün önemi gibi gündemler yer aldı. TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü Harun Şahbaz, bu toplantıların mutat olarak yapılacağını, maksimum verim elde edebilmek için maksimum çalışmayı prensip edindiklerini ifade etti.

Şahbaz, "Akaryakıt şirketlerinde Teknik ve İkmal müdürlükleri büyük önem taşıyor. Özellikle sağlık, emniyet, çevre (SEÇ) konuları üzerinde hususiyetle durulması gerekiyor. Arkadaşlarımız tesisler arası koordinasyonu ne kadar canlı tutarsa, o derece hata payının minimize edileceğinin farkında. Gayemiz, bu farkındalığı daha üst düzeylere taşımak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi TP Tesisler Arası Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement