Tügiad'dan Kutlama Mesajı - Son Dakika
Ekonomi

Tügiad'dan Kutlama Mesajı

Tügiad\'dan Kutlama Mesajı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Ali Yücelen 12. Cumhurbaşkanını ilk turda seçen Türkiye'ye ve sandığa giderek oyunu kullanan seçmenlere teşekkür ederek Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı.

11.08.2014 15:23

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Ali Yücelen 12. Cumhurbaşkanını ilk turda seçen Türkiye'ye ve sandığa giderek oyunu kullanan seçmenlere teşekkür ederek Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı. Yücelen açıklamasında 11. Cumhurbaşkanı olarak görev yapan Abdullah Gül'e de hizmetleri için teşekkür etti.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Ali Yücelen, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutlarken; seçime katılan tüm adaylara ve sandığa giderek oy kullanan tüm seçmenlere demokrasiye katkılarından ötürü teşekkür etti. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür eden Yücelen'in açıklaması şöyle: "Türkiye olarak demokrasi tarihimizde bir ilke imza attık. İlk kez Cumhurbaşkanımızı halkımızın oyları ile seçtik. Sandıktan yanlış çıkmaz; Cumhurbaşkanlığı gibi bir makamın sahibinin kim olacağını en iyi bu ülkenin vatandaşları bilir. Seçime aday olarak katılan birbirinden değerli adaylara, seçim sürecinde gösterdikleri olgun mücadele için teşekkür ediyoruz. Başta seçimi kazanan ve 12. Cumhurbaşkanımız olarak bu büyük sorumluluğu teslim alacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu ve Sayın Selahattin Demirtaş'a ve sandığa giderek oy kullanmak suretiyle demokrasimizin gelişmesine katkıda bulunan herkese öncelikle teşekkür etmek istiyoruz.

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı olarak önemli hizmetler gerçekleştiren Sayın Abdullah Gül'e ve ekibine bu dönemdeki hizmetleri için teşekkür ederken; 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı da kutluyor ve kendisine başarılar diliyoruz.

TÜGİAD olarak, Sayın Başbakanımızın görev süresinde de iyi bildiği gibi üreten, istihdam yaratan, ihracat için savaşan reel sektörümüzün temsilcisi olarak kendilerinden beklentimiz reel sektörün ihtiyaçlarını ön planda tutmasıdır. Reel sektör çalıştığı ve ürettiği sürece bu ülkede fabrika bacalarından duman çıkacak, evlere ekmek girecektir. İş dünyasının genç temsilcileri olarak, ülkemizin refahının artırılmasının ve olabildiğince eşit paylaşılmasının ortak hedef olarak ön planda olmasını bekliyoruz. Bu doğrultuda, Türkiye'nin özlediği uzlaşma ve hoşgörü kültürünü temsil eden Cumhurbaşkanlığı makamının, önümüzdeki süreçte, siyasi partiler ve toplumun farklı kesimleri arasında denge ve diyaloğu sağlayarak bu hedefe sahip çıkmasını arzu ediyoruz. İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler Cumhurbaşkanlığı makamının en önemli görevinin ülkemizdeki birlik, beraberlik ve sosyal barışı devam ettirmek olduğunu düşünüyoruz. Seçimlerin ardından tüm Türkiye'yi elbirliği ile çalışmaya ve ülkemizi daha iyi bir ülke yapmak için mücadele etmeye davet ediyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tügiad'dan Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement