Tügik Başkanı Güral Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Tügik Başkanı Güral Açıklaması

Tügik Başkanı Güral Açıklaması

"Yeni cumhurbaşkanının birleştirme, bütünleştirme ve uzlaştırıcı görevini, partiler üstü bir sıfatla üstlenmesi gerekir. Aksi halde kazanan olmaz, ancak kaybeden ülkemiz olur"

02.07.2014 10:57

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, yeni cumhurbaşkanının birleştirme, bütünleştirme ve uzlaştırıcı görevini, partiler üstü bir sıfatla üstlenmesi gerektiğini belirtti.

Güral, yazılı açıklamasında, cumhurbaşkanının ilk kez halk tarafından seçileceğini anımsattı. Siyasi partilerin cumhurbaşkanlığı için gösterdiği adayların her birinin önemli meziyetleri olduğunu ifade eden Güral, seçim yarışının adaylara ve Türkiye'ye yakışır bir atmosferde geçmesini umduklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin huzur ve barışa, ekonomik ve sosyal istikrarın korunmasına katkıda bulunmasının, toplumun ortak beklentisi olduğunu belirten Güral, şunları kaydetti:

"Yeni cumhurbaşkanının birleştirme, bütünleştirme ve uzlaştırıcı görevini, partiler üstü bir sıfatla üstlenmesi gerekir. Aksi halde kazanan olmaz, ancak kaybeden ülkemiz olur. Türkiye bugün etrafında yaşanan ekonomik ve siyasal krizlerden minimum düzeyde etkilenen bir ülke. Önümüzdeki süreçte bu dengenin sürdürülebilir olması için yeni cumhurbaşkanına önemli görevler düşüyor. Bu ülkenin sanayicisi, yatırımcısı, ihracatçısı çok çalışmakta, üretmekte, ürettikçe ülke ekonomisini büyütmektedir. Tek beklentileri ise huzur ve güven ortamı. Bu ortamın tesis edilmesi konusunda da tüm kişi, kurum ve kuruluşlar üzerine düşeni yapmalıdır. " - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tügik Başkanı Güral Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement