Türkiye'nin En Büyük İş Konferansı Thebox Başlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye'nin En Büyük İş Konferansı Thebox Başlıyor

Türkiye\'nin En Büyük İş Konferansı Thebox Başlıyor

Türkiye'nin En Büyük İş Konferansı Thebox, Yapı Kredi Ana Sponsorluğunda 14 Mayıs'ta İstanbul 'da Gerçekleştirilecek.

30.04.2008 10:54

Türkiye'nin en büyük iş konferansı Thebox, Yapı Kredi ana sponsorluğunda 14 Mayıs'ta İstanbul 'da gerçekleştirilecek.

Eğitim, konferans ve danışmanlık hizmeti veren Yürekli tarafından düzenlenen konferansın sponsorluğunu Yapı Kredi, iletişim sponsorluğunu ise Türk Telekom üstlendi. Konferans, Sarkozy'nin ekonomi danışmanı Jacques Attali, Burson-Marsteller'ın Dünya Başkanı Mark J. Penn, USA Today gazetesi köşe yazarı Alan Webber ve önemli insan kaynakları şirketlerinden Ray&Berndtson'ın Avrupa Yönetim Kurulu Başkanı Xavier Alix'i ağırlamaya hazırlanıyor.

Thebox Konferansı kapsamında yakın geleceğin iş modelleri, yeni iş fikirleri, ekonomik gelişmelerin iş dünyasındaki yansımaları ve fırsatlar, dünyadaki yeni oluşum ve dengeler içinde yer edinme, yönetim modellerindeki yenilikler, rekabetçilik, inovasyon, iş geliştirme, satış ve pazarlama ekipleri için sağlıklı ve hızlı büyüme açılımları, güçlü iş modellerinin atılım yapmasını sağlayacak fikir ve vizyonlar tartışılacak.

Thebox'ın rekabetçi pazar koşullarında dünya oyuncusu olmayı hedefleyen öncü şirketlerin yönetim ekipleri açısından eşsiz bir buluşma platformu olduğuna dikkat çeken Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, Thebox'ın hedef katılımcı kitlesi konusundaki görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: "Thebox'ın hedefi iş dünyasını alışılageldik şablonlar, kanıksanmış iş modelleri ve standart yöntemlerden kurtarmak, oyuncuları 'out-of-the-box' düşünce ve davranışa yönlendirmek, yenilikçi, sıradışı yöntemler konusunda cesaretlendirmek, vizyon açmaktır. Thebox, Türkiye'deki şirketlerin ve yönetim ekiplerinin küresel rekabet gücünün artmasında stratejik öneme sahip, en etkili iş platformu olma iddiasındadır. Bu kutu, potansiyel iş enerjisinin katlanarak çoğaldığı, yükseldiği ve patlama noktasına getirildiği bir platform olmak ve iş dünyasına güç katmak üzere doğdu. İki yıldır üzerinde çalıştığımız bir proje olan THEBOX'ın cesur ve sansürsüz söylemiyle de iş dünyasına örnek olmasını, yepyeni, çağdaş standartlar belirlemesini hedefliyoruz." (CY-CY-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Türkiye'nin En Büyük İş Konferansı Thebox Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement