Türkiye'nin ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt iflas etti - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye'nin ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt iflas etti

Türkiye\'nin ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt iflas etti

Küresel ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'de birçok şirket iflasın eşiğine gelirken, maalesef bu kervana Konya merkezli ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt de eklendi. Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin süt deviyle ilgili kararında "04.02.2022 tarih ve 2021/494 sayılı kararları ile Konya Ticaret Sicil Memurluğunun 28108 Sicil numaralı müflisin iflasına, iflasın aynı tarih ve saat: 11.34'te açılmasına karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

28.02.2024 11:49  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya merkezli ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt, borçlarını ödeyemediği gerekçesiyle açtığı iflas istemi davasında mahkeme kararıyla iflasına karar verildi.

MAHKEMEDEN İFLASA DAİR AÇIKLAMA GELDİ

Mahkeme, Süt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflasına yönelik kararda şu ifadeleri kullandı; "Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 04.02.2022 tarih ve 2021/494 sayılı kararları ile Konya Ticaret Sicil Memurluğunun 28108 Sicil numaralı müflisin iflasına, iflasın aynı tarih ve saat: 11.34'te açılmasına karar verilmiştir."

KÜRESEL KRİZ BİRÇOK ŞİRKETİ ETKİLEDİ

Küresel ekonomik kriz nedeniyle birçok şirket iflasın eşiğine gelirken, Yeniçağ'ın haberine göre Sel Süt de maalesef bu kervana katıldı. İşsiz kalan çalışanlar ise iş aramaya başladı.

Türkiye'nin ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt iflas etti

Son Dakika Ekonomi Türkiye'nin ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt iflas etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • salihb: onca yıllık marketçiyim sel süt ilk defa duydum. yerel bir firma deseniz daha iyi. 58 7 Yanıtla
  • Osman Keçeci: Yurt dışında yerli mahsul çıkınca yabancı malların vergisi dolayısıyla fiyatı artar. Halkları da doğal olarak yerli mala yönelir. Türkiye’de kendi çiftçisini perişan etmek için Kanada’dan Hindistan’dan tahıl et (hatta Bosna Hersek’ten domuz eti) alarak fiyat düşüreceği i zanneden ve çiftçisini de perişan eden bir zihniyet var.. 34 4 Yanıtla
  • Tahsin Koldemir: Küresel kriz mi dediniz pek duyamadım.. 28 7 Yanıtla
  • Mesut Yıldız: Bu hiç iyi değil bu şekilde yabancı firmalara kalıyor neden ülkece kendi markalarımızı destekleyip almıyoruz ki elin adamlarını zengin ediyoruz içine ne kattıkları belli değil 16 10 Yanıtla
    Ramazan: O memlekette süt küvetinin içinde banyo yapanı sen ne çabuk unuttun, 5 1
  • Hakim ATMACA: İlk duydum bu markayı ve iflas etmesi güzel olmuş 1 3 Yanıtla
  • Ümit Yurtsever: Akpli olsaydı borçları silinir cebinde para koyarlardı 1 0 Yanıtla

Advertisement