Türkiye ve Suudi Arabistan, ekonomik ilişkileri ileri noktaya taşımak için adımlar atacak - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye ve Suudi Arabistan, ekonomik ilişkileri ileri noktaya taşımak için adımlar atacak

Türkiye ve Suudi Arabistan, ekonomik ilişkileri ileri noktaya taşımak için adımlar atacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Khalid A. Al-Falih ile İstanbul'da gerçekleştirdikleri görüşmede, ekonomik ilişkileri daha ileri noktaya taşıyacak adımları istişare ettiklerini belirtti. Kacır, Suudi Arabistan'ın 2030 Vizyonu ile Türkiye'nin Milli Teknoloji Hamlesi'nin kesişim alanlarında karşılıklı yatırımların artırılması, sanayi sektörlerinin entegrasyonu, dijital ekonomi, girişimcilik ve inovasyon alanlarında iş birliğinin ilerletilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

18.02.2024 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Khalid A. Al-Falih ile ekonomik ilişkileri daha ileri noktaya taşıyacak adımları istişare ettiklerini bildirdi.

Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Al-Falih ile İstanbul'da görüştüklerini belirtti.

Görüşmede, ekonomik ilişkileri daha ileri noktaya taşıyacak adımları istişare ettiklerini bildiren Kacır, "Suudi Arabistan'ın 2030 Vizyonu ile Milli Teknoloji Hamlemizin kesişim alanlarında karşılıklı yatırımların artırılması, sanayi sektörlerimizin entegrasyonu ve dijital ekonomi, girişimcilik ve inovasyon alanlarında iş birliğinin ilerletilmesi için çalışacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türkiye ve Suudi Arabistan, ekonomik ilişkileri ileri noktaya taşımak için adımlar atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement