Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) 30 Ekim vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yatay bir başlangıç yaptı.
Açılışta en yüksek 95.775 en düşük ise 94.975 puanı gören endeks kontratı bu dakikalarda hemen hemen önceki kapanış seviyesi olan 95.450 - 95.550 aralığında dengelendi.
Analistler, bugün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı'nın Denizli'de yapacağı "Para Politikaları" konulu sunumu ve kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin İstanbul'da yapacağı toplantıdan gelecek açıklamaların piyasaların yönü üzerinde belirleyici olabileceğini belirtiyor. - İstanbul
Son Dakika › Ekonomi › VİOP'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.