Weidmüller'in İnnovasyon Kültürü ve Sahip Olduğu Uluslararası Patentler Nelerdir? - Son Dakika
Ekonomi

Weidmüller'in İnnovasyon Kültürü ve Sahip Olduğu Uluslararası Patentler Nelerdir?

Weidmüller Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Birol Atay, Weidmüller'in inovasyon kültürü ve yüksek kalite standardı anlayışını Wise TV'ye anlattı.

04.09.2016 02:36

Weidmüller Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Birol Atay, Weidmüller'in inovasyon kültürü ve yüksek kalite standardı anlayışını Wise TV'ye anlattı.

Otomasyon sistemlerinde enerji, sinyal ve veri aktarımı için müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler sunduklarını kaydeden Atay, konuşmasında şunları dile getirdi:

"Weidmüller'in geleneksel ve başarılı faaliyet alanlarından elektrik bağlantı tekniği,  geniş ürün portföyü ile otomasyon sistemlerinde enerji, sinyal ve veri aktarımı için çözümler sunmaktadır.  Weidmüller klemens ve bağlantı teknolojisinde patenti kendisine ait olan clamping yoke bağlantı yapısının ve yüksek ısı dayanımına sahip Wemid hammaddenin mucididir. 2013 yılında Viyana Üniversitesi tarafından yapılan değerlendirmede Almanya sınırları içinde teknoloji geliştiren ilk yüz firma arasında gösterilmiş olup, sahip olduğu 30 lokal ve 91 uluslararası patenti ile elektriksel bağlantı teknolojisine yön veren, sektöründe lider firmalardan biri konumundadır. Weidmüller dünya genelinde Ar-Ge ve üretim noktalarıyla, global anlamda endüstriyel uygulamaların ve kullanıcıların ihtiyaç duyduğu yenilikçi ve inovatif çözümlere yönelik ürünler geliştirmekte ve pazara sunmaktadır. Müşteri ve uygulama ihtiyaçlarına odaklı, panoda az yer kaplayan, montaj kolaylığı ile işçilik maliyetlerini düşüren ve uygulamaları pratikleştirerek yüksek performans sunan teknolojiler geliştirilmektedir."

Weidmüller\'in İnnovasyon Kültürü ve Sahip Olduğu Uluslararası Patentler Nelerdir?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Weidmüller'in İnnovasyon Kültürü ve Sahip Olduğu Uluslararası Patentler Nelerdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement