Xiaomi mi Mix 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı! - Son Dakika
Ekonomi

Xiaomi mi Mix 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Xiaomi mi Mix 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Son dönemlerde artış gösteren çerçevesiz telefonlara bir yenisi Xiaomi'den geliyor.

30.08.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemlerde artış gösteren çerçevesiz telefonlara bir yenisi Xiaomi"den geliyor. İlk olarak mi Mix modeliyle karşımıza çıkan Xiaomi devam modeli mi Mix 2 ile gönülleri kazanmaya hazırlanıyor.

İşte Xiaomi mi Mix 2 tanıtım tarihi!

İlk olarak geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan Xiaomi mi Mix, çerçevesiz tasarımı sayesinde büyük beğeni toplamış ve aranan bir model olmuştu.

Sharp modellerinde gördüğümüz tarzda üst, sağ ve sol tarafta neredeyse hiçbir çerçeve yer almazken gerekli sensörleri ve kamerayı alt tarafta yer bulunduran Xiaomi mi Mix, yeni modeliyle çok daha az çerçeve ve çok daha gelişmiş özelliklerle bizleri selamlamaya hazırlanıyor.

Xiaomi mi Mix 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Weibo"da ortaya çıkan davetiyede çerçevesiz tasarıma gönderme yapılırken 11 Eylül tarihi işaret ediliyor. Snapdragon 835 işlemcinin yer alacağı modelde 6 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama kapasitesinin yer alması bekleniyor. 6,4 inç boyutundaki AMOLED ekranınsa 2540x1440 piksel çözünürlük sunacağı söyleniyor.

4500 mAh büyüklüğünde devasa bir bataryadan gücünü alacak olan Xiaomi mi Mix 2, Android 7.1.1 Nougat kullanacak. 3 boyutlu yüz tanıma özelliğini bünyesinde barındırması beklenen model hakkındaki en doğru detaylar ise 11 Eylül"de düzenlenecek etkinlikte açığa kavuşacak.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Xiaomi mi Mix 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement