Xiaomi mi Mix 2 Yeni Görsellerle Karşımızda! - Son Dakika
Ekonomi

Xiaomi mi Mix 2 Yeni Görsellerle Karşımızda!

Xiaomi mi Mix 2 Yeni Görsellerle Karşımızda!

Bir süredir merakla beklenilen Xiaomi mi Mix 2, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte çeşitli sızıntı ve iddialarla karşımıza çıkmaya devam ediyor.

05.09.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süredir merakla beklenilen Xiaomi mi Mix 2, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte çeşitli sızıntı ve iddialarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. İddialı tasarımı ve güçlü özellikleriyle piyasaya damgasını vurması beklenilen Xiaomi mi Mix 2, çok daha başarılı bir ekran gövde oranıyla bizleri selamlayacak.

Xiaomi mi Mix 2 Yeni Görsellerle Karşımızda!

İşte Xiaomi mi Mix 2!

Son dönemde artış gösteren çerçevesiz telefonların ilham kaynağı denebilecek bir model olan Xiaomi mi Mix, Sharp Aquos modellerine kıyasla çok daha başarılı oldu ve deyim yerindeyse sektörde bir devrim yarattı.

Yerine gelecek olan mi Mix 2 ise çok daha başarılı bir donanımla ve tasarımla gelecek. Ortaya çıkan sızıntılarla artık modelin ön panel tasarımı net bir şekilde belli iken ekran gövde oranı iddialara göre yüzde 94 seviyesine çekilecek.

Xiaomi mi Mix 2 Yeni Görsellerle Karşımızda!

Üst ve yan taraflarda çerçeve boşluğu neredeyse hiç bulunmayan modelde ilk versiyona kıyasla alt çerçevede oldukça küçültülmüş durumda. Buraya ön kamera ve gerekli sensörleri konumlandıran Xiaomi, ahize yerine ise yine mi Mix modelinde olduğu gibi kantilever piezoelektrik seramik akustik teknolojisini kullanacak.

Modelin perakende satış kutusu ise yine oldukça şık ve minimalist bir tasarıma sahip. Xiaomi tarafından yayınlanan yeni tanıtım görselleri ise ortaya çıkan tasarımları doğrular nitelikte bir ön paneli simgeliyor.

Xiaomi mi Mix 2 Yeni Görsellerle Karşımızda!

Teknik özellik tarafındaysa geçtiğimiz gün iddia edilenin aksine mi Mix 2, Snapdragon 836 ile değil de Snapdragon 835 işlemci kullanacağı Qualcomm"un Weibo hesabından yapılan açıklama ile ima edildi. Ancak bu konu hakkında hala bir bilgi karmaşası mevcut.

Xiaomi mi Mix 2 Yeni Görsellerle Karşımızda!

Mi Mix 2 modeline ait tahmin edilen diğer teknik özellikleri ise 6.2 inçlik 2960x1440 piksel AMOLED ekran, 128/256 GB depolama, 6 GB RAM, 4400 mAh batarya, 20 Megapiksel kamera şeklinde. Xiaomi"nin yeni amiral gemi modeli hakkındaki en net bilgileri ise yeni iPhone tanıtımından tam bir gün önce 11 Eylül günü öğreneceğiz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Xiaomi mi Mix 2 Yeni Görsellerle Karşımızda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement