Yenişehir Belediyesi Sebze İşleme ve Paketleme Tesislerine Yeni Makineler Kazandırdı - Son Dakika
Ekonomi

Yenişehir Belediyesi Sebze İşleme ve Paketleme Tesislerine Yeni Makineler Kazandırdı

Yenişehir Belediyesi Sebze İşleme ve Paketleme Tesislerine Yeni Makineler Kazandırdı

Yenişehir Belediyesi, ilçedeki sebze işleme ve paketleme tesislerine yeni makineler ekleyerek, Coğrafi işaret alan Yenişehir biberinin hak ettiği değerde ihraç edilmesini sağladı. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, biberin pazarlama imkanlarını genişletmek için çalıştıklarını ve çiftçilerin emeğine saygı duyduklarını belirtti.

21.07.2023 10:47

Yenişehir Belediyesi ilçedeki sebze işleme ve paketleme tesislerine yeni makineler kazandırdı. Coğrafi işaret alan Yenişehir biberi, paketleme ve işleme tesisi sayesinde hak ettiği değerde ihraç ediliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "BEBKA ile birlikte desteklediğimiz proje kapsamında sebze işleme paketleme tesisini sezonun başlamasıyla birlikte açtık. Bu yıl ürün işleme alanımızı ve soğuk hava depolarımızı büyüttük. Yeni makineler ilave ettik. Coğrafi işaretini aldığımız biberin pazarlama imkanlarını genişletmek için çalışıyoruz. Çiftçimizin emeğine saygı duyuyor ve heba olmaması için gayret ediyoruz" dedi.

Kalitesi ile sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasına giren Yenişehir biberi iç pazar ve dünya ülkelerinde büyük ilgi görüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yenişehir Belediyesi Sebze İşleme ve Paketleme Tesislerine Yeni Makineler Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement