Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Sitesi 5 Kategoride 500 Üzerinden 492 Alarak Rakiplerini Geçti - Son Dakika
Ekonomi

Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Sitesi 5 Kategoride 500 Üzerinden 492 Alarak Rakiplerini Geçti

Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Sitesi 5 Kategoride 500 Üzerinden 492 Alarak Rakiplerini Geçti

Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Şubesi Interactive Media Awards tarafından Finansal Hizmetler kategorisinde, Best in Class (Sınıfının En İyisi) Ödülü'ne layık görüldü.

20.12.2013 12:24

Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Şubesi Interactive Media Awards tarafından Finansal Hizmetler kategorisinde, Best in Class (Sınıfının En İyisi) Ödülü'ne layık görüldü. Tasarım, içerik, fonksiyonel özellikler, kullanılabilirlik, standartlara uygunluk, çapraz tarayıcı uygunluğu kriterlerinde yapılan değerlendirmelerde Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Sitesi, 5 kategoride 500 üzerinden 492 alarak rakiplerini geçti.

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası İnternet Şubesi, müşterilerine daha hızlı, daha kolay, daha işlevsel, bir internet bankacılığı deneyimi yaşatıyor. Bilgi mimarisi, altyapı, tasarım ve yeni nesil bilgi teknolojileriyle donatılan Ziraat Bankası İnternet Şubesi yeni özellikleri ve basit olduğu kadar kullanışlı da olan tasarımıyla, internet bankacılığının en keyifli ve kolay yolunu sunuyor. Kullanışlı bilgi erişimi, modern tasarım ve yazılım çalışmalarıyla Yeni Nesil İnternet Şubesi; müşterilerin bankacılık işlemlerini çok daha efektif bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Eklenen ekran uygulamaları sayesinde müşteriler istediği bilgilerine ve işlemlerine kolayca ulaşabilecek, akıllı takvim uygulaması ile kendinize ileri tarihli hatırlatmalar yapabilecek.

-BANKACILIK İŞLEMLERİ MEKÂNA BAĞLI KALMADAN KOLAYCA GERÇEKLEŞTİRİLEBİLECEK-

Yeni Nesil İnternet Şubesi ihtiyaçlara göre kategorize edilmiş kolay erişim sağlanabilir menü yapısıyla ve kullanıcı dostu görünümüyle müşterilerin beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Ziraat Yeni Nesil İnternet Şube'de bankacılık işlemleri kolaylıkla yapılabilecek, hesaplar veprofil bilgileri tek bir noktadan takip edebilecek, Ziraat Bankası'nın tüm ürünlerini Ziraat Plus başlığı altında inceleyebilecek ve bu ürün ve hizmetlere tek bir adımda sahip olunabilecek. Modern tasarımı sayesinde, Ziraat Bankası yeni nesil internet şubesi hem bilgisayarlarda hem de mobil cihazlarda rahatlıkla kullanabilecek, bankacılık işlemleri mekâna ve zamana bağlı kalmadan kolayca gerçekleştirebilir hale gelecek.

-ÖDÜL JÜRİSİNDE 14 FARKLI ÜLKEDEN LİDER VE UZMAN KİŞİLER VAR-

İnteraktif dünyada kalite standartlarını yükseltme ve en iyi uluslararası örnekleri belirlemek amacıyla, web sitesi tasarımı, reklamcılık, halkla ilişkiler, habercilik ve yayımcılık sektörlerinin önde gelen uzmanları tarafından kurulan Interactive Media Council, Dünyanın her ülkesinden katılımcıların yarıştığı Interactive Media Awards ile en yüksek standartlara sahip interaktif web sitesi projeleri ödüllendiriliyor.

Ödül jürisinde web dizaynı, uygulama geliştirme, kullanıcı deneyimi, e-ticaret, reklam, yayıncılık ve halkla ilişkiler gibi web dünyasına yakın çeşitli sektörlerden ve 14 farklı ülkeden lider ve uzman kişiler bulunuyor. Bunlardan bazıları Forrester Research, Huffington Post, Ogilvy - Mather, CNNmoney, Verizon Communications, Microsoft, Emerald Pictures, American Express, New York Times, Time Warner gibi dünyanın önde gelen kurumlarında üst düzey yönetici ve uzman kişiler. Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Şubesi'ne verilen ödül aynı zamanda IMA tarafından Türkiye'den banka internet şubesine verilen ilk ödül olma özelliğini de taşıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Ziraat Bankası Yeni Nesil İnternet Sitesi 5 Kategoride 500 Üzerinden 492 Alarak Rakiplerini Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement