Bitlis Tatvan'da Millet Bahçesi inşaatı tamamlandı - Son Dakika
Emlak

Bitlis Tatvan'da Millet Bahçesi inşaatı tamamlandı

Bitlis Tatvan\'da Millet Bahçesi inşaatı tamamlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Bitlis'in Tatvan ilçesinde inşa edilen Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlandı. Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, bahçede yapılan incelemelerde çalışmaların sona erdiğini belirtti. Bahçenin çevreye zarar vermeden ve doğayı koruyarak inşa edildiğini vurgulayan Geylani, kısa bir süre içinde tamamlanarak halkın hizmetine açılacağını söyledi. 65 bin metrekare alana sahip olan Millet Bahçesi, Tatvan'a kazandırılan tam donanımlı bir mekan olarak hizmet verecek.

02.11.2023 17:48

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Bitlis'in Tatvan ilçesinde inşa edilen Millet Bahçesi inşaatında sona gelindi.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, 65 dönüm araziye kurulan Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu.

Çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Geylani, Millet Bahçesi'nin birçok mahallenin kesiştiği alana inşa edildiğini belirtti.

Bahçenin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapıldığını dile getiren Geylani, "Burada yarım asırdan daha uzun ömrü olan çam ağaçları yer alıyor. Bahçe yapılırken mevcut yapıya zarar vermeden ve doğayı koruyarak bir inşaat gerçekleştirdik. Yürüyüş yolları, sosyal donatılar, millet kıraathanesi, yeşil alan, park, spor ve dinlenme alanları olan huzurlu ve ferah bir mekan oldu. Çalışmalarda sona gelindi ve kısa bir sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. 65 bin metrekare alana sahip tam donanımlı Millet Bahçesi'ni Tatvan'ımıza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Emlak Bitlis Tatvan'da Millet Bahçesi inşaatı tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement