AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Seçim Otobüsüyle Halkı Selamladı - Son Dakika
Genel

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Seçim Otobüsüyle Halkı Selamladı

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, seçim otobüsüyle halkı selamladı Uysal: "Yarın herkes sandıklara gidip oyunu kullandıktan sonra verdiği oya sahip çıkmaya davet ediyorum" "Büyükçekmece'yi herkesin mutlu olacağı herkesin hizmet alacağı belediyecilik ile...

30.03.2019 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, seçim otobüsüyle halkı selamladı

Uysal: "Yarın herkes sandıklara gidip oyunu kullandıktan sonra verdiği oya sahip çıkmaya davet ediyorum"

"Büyükçekmece'yi herkesin mutlu olacağı herkesin hizmet alacağı belediyecilik ile tanıştırmaya geliyoruz"

İSTANBUL - Seçim otobüsüyle halkı selamlayan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, "Yarın herkes sandıklara gidip oyunu kullandıktan sonra verdiği oya sahip çıkmaya davet ediyorum. Büyükçekmece'yi herkesin mutlu olacağı herkesin hizmet alacağı belediyecilik ile tanıştırmaya geliyoruz"dedi.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, seçim çalışmalarının son gününde seçim otobüsüyle Büyükçekmece turu atıp vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşlar, sık sık seçim arabasının önünü keserek Uysal'a sevgi gösterisinde bulundu. Uysal, ise sevgi gösterilerine karanfil atarak karşılık verdi. Yaklaşık 1 kilometreyi bulan seçim konvoyuyla halkı selamlayan Uysal, vatandaşlardan, sıkılmadık el, gidilmedik ev bırakmamaları konusunda söz istedi.

Seçim arabası içinde vatandaşlara da seslenen Uysal, "Seçim çalışmalarının son günündeyiz. 3 ay boyunca çalışmalarımızı yaptık halkımıza projelerimizi anlattık. Mahallemizde ziyaret edilmedik kimseyi bırakmadan bu son günde her kesime ulaşalım, ziyaret edelim, oylarını isteyelim. İnşallah yarın yapılacak olan seçimler Büyükçekmece'de değişimin başlangıcı olacak. Sizler hep beraber bu son günü son saati iyi değerlendirelim. Bu zamana kadar bize destek olan yanımızda olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yarın herkes sandıklara gidip oyunu kullandıktan sonra verdiği oya sahip çıkmaya davet ediyorum. Büyükçekmece'yi herkesin mutlu olacağı herkesin hizmet alacağı belediyecilik ile tanıştırmaya geliyoruz" dedi.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Seçim Otobüsüyle Halkı Selamladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Seçim Otobüsüyle Halkı Selamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement