Ayakkabı ve Yüzüğünüz Aşırı Sıkmaya Başladı İse Dikkat..!! - Son Dakika
Genel

Ayakkabı ve Yüzüğünüz Aşırı Sıkmaya Başladı İse Dikkat..!!

??DEĞERLİ ABONELERİM BAŞINIZA GELİRSE DİYE BU VİDEOYU İZLEYİN.

27.09.2017 20:59

??DEĞERLİ ABONELERİM BAŞINIZA GELİRSE DİYE BU VİDEOYU İZLEYİN...VE ÖNLEM ALIN.. HİPOFİZ BEZİ, Hormonları adeta bir orkestra şefi gibi yönetir . Bir anda ayakkabı ve yüzüğün sıkmaya başlaması, adet düzensizliği gibi sorunlara neden olan hipofiz bezi tümörleridir.

Tiroitten büyüme hormonuna, böbrek üstü bezlerinin çalışmasından doğumda rahmin kasılmasına dek birçok fonksiyonda hipofiz bezi önemli rol oynamaktadır. Ayrıca östrojen ve testosteron salgısının kontrolünü de hipofiz bezi sağlamaktadır.

Hipofiz bezinde ortaya çıkan tümörlerin nedeni tam olarak bilinmemektedir. İyi huylu olan hipofiz bezi tümörleri kansere yol açmamaktadır. Hipofiz bezi tümörleri ayrıca -Baş ağrısı, -Görme bozukluğu veya kaybı, -Adet veya hormon bozuklukları, -Erkeklerde cinsel fonksiyon bozukluğu gibi değişik belirtilerle ortaya çıkabilmektedir. Hipofiz bezi tümörleri en sık el ve ayaklarda büyümeyle kendini göstermektedir. Erişkin kişilerde herhangi bir sorun yokken, bir anda ayakkabılar ayağa olmamaya veya yüzük parmağa küçük gelmeye başlayabilmektedir. Genellikle 40'lı yaşlarda ortaya çıkan hipofiz bezi tümörleri ani tansiyon ya da şeker, özellikle karın ve ense yağlanmasıyla ortaya çıkabilmektedir

Ayakkabı ve Yüzüğünüz Aşırı Sıkmaya Başladı İse Dikkat..!!
Kaynak: Youtube

Son Dakika Genel Ayakkabı ve Yüzüğünüz Aşırı Sıkmaya Başladı İse Dikkat..!! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement