Başkanın 80. Yaş Gününde Ölen Babası Gözyaşlarıyla Defnedildi - Son Dakika
Genel

Başkanın 80. Yaş Gününde Ölen Babası Gözyaşlarıyla Defnedildi

Başkanın 80. yaş gününde ölen babası gözyaşlarıyla defnedildi 80. yaş gününün kutlandığı yemekte öldüİZMİR - İzmir'in Çeşme ilçesinde, 80. yaş günündeki aile yemeğinde kalp krizi geçirip yaşamını yitiren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın babası Hüseyin Dalgıç gözyaşlarıyla toprağa verdi.

20.03.2017 18:30

Başkanın 80. yaş gününde ölen babası gözyaşlarıyla defnedildi

80. yaş gününün kutlandığı yemekte öldü

İZMİR - İzmir'in Çeşme ilçesinde, 80. yaş günündeki aile yemeğinde kalp krizi geçirip yaşamını yitiren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın babası Hüseyin Dalgıç gözyaşlarıyla toprağa verdi.

Çeşme'de bir restoranda, 19 Mart Pazar akşamı bütün ailenin katıldığı bir akşam yemeğiyle 80. yaşını kutlayan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın babası Hüseyin Dalgıç, yemekte fenalaşarak yığılıp kalmış, ambulansla hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. Bu durum herkesi yasa boğarken, Hüseyin Dalgıç için Alaçatı Pazar Yeri Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni sırasında kardeşleri ile birlikte taziyeleri kabul eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, gözyaşlarını tutamadı. Cenaze törenine yüzlerce kişi katılırken, taziye sırasında zaman zaman izdiham oluştu.80 yaşındaki Hüseyin Dalgıç, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Dalgıç'ın cenaze namazını ise Çeşme Müftüsü Yahya Akman kıldırdı. Başkan Dalgıç ve kardeşleri de, babalarının taburunu omuzlayarak cenaze arabasına kadar taşıdı. Hüseyin Dalgıç'ın naaşı, Alaçatı Mezarlığı'na defnedildi.

Törene, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(İA-HG-

Başkanın 80. Yaş Gününde Ölen Babası Gözyaşlarıyla Defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Başkanın 80. Yaş Gününde Ölen Babası Gözyaşlarıyla Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement