Çevre illeri araştırdı, ekmeğin fiyatını sabitledi: 1 lira 25 kuruş - Son Dakika
Genel

Çevre illeri araştırdı, ekmeğin fiyatını sabitledi: 1 lira 25 kuruş

Çevre illeri araştırdı, ekmeğin fiyatını sabitledi: 1 lira 25 kuruş Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz: "Halka kaliteli ucuz ekmek veriyoruz" Kırşehir'in Mucur ilçesinde bulunan halk ekmek fırınında çevre illere göre sabitlendi.

19.03.2022 12:35  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre illeri araştırdı, ekmeğin fiyatını sabitledi: 1 lira 25 kuruş

Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz: "Halka kaliteli ucuz ekmek veriyoruz"

KIRŞEHİR - Kırşehir'in Mucur ilçesinde bulunan halk ekmek fırınında çevre illere göre sabitlendi. İlçe Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışını örnek aldıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yılmaz belediyenin; halka ve hakka hizmet olduğunu göstererek, belediyeyi devraldıkları günden itibaren ekmek fırını alanında yenileme çalışması yaptıklarını söyledi. Belediye olarak ilçede günlük 5 bin civarında ekmek üretimi yapıtıklarının altını çizen Yılmaz; "Un, elektrik ve fiyatlar üzerinden algı operasyonları yapılıyor. Biz; bu operasyonlara inanmadan AK Parti belediyesi olarak en uygun ekmeği üreterek halkın hizmetine sunuyoruz" diye konuştu. Piyasa ve çevre iller araştırması yapıldıktan sonra ekmek fiyatlarının sabitlendiğini aktaran Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz açıklamasını; "Övünerek söylüyorum. Arkadaşlarıma il merkezi ve çevre iller araştırması yapmalarını söyledikten sonra ekmek fiyatlarını sabitledim. Allah'a şükürler olsun ki en uygun ekmeği kaliteli şekilde halkımıza sunuyoruz" şeklinde tamamladı.

Mucur ilçesinde 2019 yılında 2. kez belediye başkanı seçilen Yılmaz, 1999 yılında ilk kez ilçe merkezinde iki tane ekmek fırını kurmuş 2019 yılında ise yeniden tadilat yaparak fırın alanını da genişletmişti.

Çevre illeri araştırdı, ekmeğin fiyatını sabitledi: 1 lira 25 kuruş
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Çevre illeri araştırdı, ekmeğin fiyatını sabitledi: 1 lira 25 kuruş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement