Cinderes'ten Dumanlar Yükselmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cinderes'ten Dumanlar Yükselmeye Devam Ediyor

19.02.2018 10:20

- Cinderes'ten dumanlar yükselmeye devam ediyorHATAY - Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in Cinderes kasabasındaki terör örgütü YPG-PYD/PKK hedefleri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından vuruluyor.

- Cinderes'ten dumanlar yükselmeye devam ediyor

HATAY - Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in Cinderes kasabasındaki terör örgütü YPG-PYD/ PKK hedefleri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından vuruluyor. Ateş altındaki Cinderes'ten dumanlar yükselmeye devam ediyor.

Zeytin Dalı Harekatı'nın 31. gününde Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu birlikleri Afrin'deki ilerleyişini sürdürürken, Hatay'ın sınıra sıfır noktasında yer alan Hassa, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerindeki sınır karakollarından çok namlulu roketatar ve fırtına obüsleri ile savaş jetleri, terör örgütü PKK/YPG-PYD hedeflerini vurmaya devam ediyor.

TSK tarafından vurulan Afrin'in Cinderes kasabasındaki terör örgütü mevzilerinden beyaz dumanlar yükseliyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Cinderes'ten Dumanlar Yükselmeye Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement