Depremde hayatını kaybeden polis memuru anne ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi - Son Dakika
Genel

Depremde hayatını kaybeden polis memuru anne ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi

Depremde hayatını kaybeden polis memuru anne ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyerek tüm ülkeyi yasa boğan depremlerde Hatay'da görev yapan Polis memuru Emine Çankır ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi.

10.02.2023 23:19  Güncelleme: 23:26

Depremde hayatını kaybeden polis memuru anne ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi

MUĞLA - Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyerek tüm ülkeyi yasa boğan depremlerde Hatay'da görev yapan Polis memuru Emine Çankır ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından deprem bölgelerinden gelen acı haberler tüm Türkiye'yi derinden etkilemeye devam ediyor. Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Emine Çankır (41), kızları Şevval Nur Çankır ve Elif Ceren Çankır ile Hatay'daki evlerinin enkazında kalarak hayatlarını kaybetti. Hatay'dan getirilen cenazeler Marmaris'te toprağa verildi. Çankır'ın kendisi gibi polis memuru olan eşi Ömer Çankır"ın da göçük altından yaralı olarak çıkarıldığı ve Hatay'da tedavi altında olduğu öğrenildi.

Armutalan Camisi'nde öğle vakti Türk bayraklarına sarılı tabutlar içindeki cenazeler için namaz kılındı. Cenazede Emine Çankır'ın, emekli polis memuru babası Yaşar Altıok ve annesi ayakta durmakta zorluk çekti. Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Emine Çankır (41), kızları Şevval Nur Çankır ve Elif Ceren Çankır kılınan cenaze namazlarının ardından meslektaşlarının omuzlarında cenaze nakil aracına bindirilerek Armutalan Kabristanlığı'na defnedildi.

Cenazeye İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, Aksaz Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı J andarmaYarbay Murat Çam, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve yardımcıları ile çok sayıda emniyet, jandarma ve askeri personel katıldı.

Depremde hayatını kaybeden polis memuru anne ve iki kızı Marmaris\'te toprağa verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Depremde hayatını kaybeden polis memuru anne ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement