Güneydoğu'ya Bahar Erken Geldi - Son Dakika
Genel

Güneydoğu'ya Bahar Erken Geldi

Güneydoğu'ya bahar erken geldi Suriye sınırında yazdan kalma günler yaşanıyorŞANLIURFA - Kış mevsiminde olmamıza rağmen tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesinde olduğu gibi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde ilkbaharı aratmayan görüntüler yaşanıyor.

09.02.2018 13:10

Güneydoğu'ya bahar erken geldi

Suriye sınırında yazdan kalma günler yaşanıyor

ŞANLIURFA - Kış mevsiminde olmamıza rağmen tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesinde olduğu gibi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde ilkbaharı aratmayan görüntüler yaşanıyor.

Havaların mevsim normallerin üzerinde yaşandığı Güneydoğu Anadolu Bölgesinin ilçelerinden biri olan Ceylanpınar'da, ilkbahar havası şimdiden kendini iyice hissettirmeye başlandı. Kış ayının kurak geçtiği ilçede vatandaşlar güzel havayı fırsat bilerek soluğu belediye parklarında alıyor. Havanın yaklaşık 20 derece olarak hissedildiği ilçede çiçeklerin açtığı ve ağaçların filizlendiği de gözlerden kaçmadı. İlçede ikamet eden vatandaşlar sıcak havayı fırsat bilerek piknik yapmaya başladı. Sıcak hava nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden lise öğrencisi Emre Cengiz "Kış mevsiminde olmamıza rağmen havaların ısınması nedeniyle şimdiden ilkbaharı yaşamaya başladık. İnşallah yağmurlar yağmaya başlarda bizlerde daha yağışlı bir ilkbahar mevsimine geçiş yapmış oluruz" diye konuştu.

Öte yandan Doğu Anadolu Bölgesinin yüksek kesimlerinde bulunan bazı yerlerde ise kar nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı öğrenildi.

Güneydoğu\'ya Bahar Erken Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Güneydoğu'ya Bahar Erken Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement