Şehidin Kardeşi: " Kardeşim Ölmedi, Ben Varım Daha Abisi Burada. Kardeşim Damatlık Giyecekti" - Son Dakika
Genel

Şehidin Kardeşi: " Kardeşim Ölmedi, Ben Varım Daha Abisi Burada. Kardeşim Damatlık Giyecekti"

Şehidin kardeşi: " Kardeşim ölmedi, ben varım daha abisi burada.

16.03.2017 14:57

Şehidin kardeşi: " Kardeşim ölmedi, ben varım daha abisi burada. Kardeşim damatlık giyecekti"

5 Mayıs'ta düğün yapacağı öğrenilen şehit uzman çavuş Erkan İmalı'nın cenazesi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toprağa verildi

KAHRAMANMARAŞ - Diyarbakır- Mardin karayolunda meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

5 Mayıs'ta düğün yapacağı öğrenilen 23 yaşındaki şehit Erkan İmalı'nın cenazesi Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morgundan alınarak helallik için annesi Selbi ve babası Haydar İmalı'nın yaşadığı eve getirildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı daha sonra Uzunsöğüt- Yeşilyöre Asri Mezarlığına getirildi. Burada öğle namazı sonrası Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ın da katıldığı cenaze töreninde şehit Erkan İmalı'nın özgeçmişi okundu. Kılınan namazın ardından şehidin cenazesi Uzunsöğüt-Yeşilyöre Asri Mezarlığında defnedildi.

Törene, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş milletvekilleri, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, siyasi parti başkanları, belde belediye başkanları, şehit yakınları ve yüzlerce kişi katıldı.

Şehidin Kardeşi: " Kardeşim Ölmedi, Ben Varım Daha Abisi Burada. Kardeşim Damatlık Giyecekti"
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şehidin Kardeşi: ' Kardeşim Ölmedi, Ben Varım Daha Abisi Burada. Kardeşim Damatlık Giyecekti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement