Solo Türk'ten Çanakkale selamlaması paylaşımı - Son Dakika
Genel

Solo Türk'ten Çanakkale selamlaması paylaşımı

Solo Türk\'ten Çanakkale selamlaması paylaşımı

Türk Hava Kuvvetleri'nin F-16 gösteri ekibi Solo Türk, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı. Paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü kutlu olsun. Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.'

18.03.2024 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Solo Türk'ten Çanakkale selamlaması paylaşımı

ÇANAKKALE - Türk Hava Kuvvetleri'nin F-16 gösteri ekibi Solo Türk, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı.

Türk Hava Kuvvetleri'nin F-16 gösteri ekibi Solo Türk, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı. Paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü kutlu olsun. Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir."

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Solo Türk'ten Çanakkale selamlaması paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement