Sonbaharda Deniz Keyfi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sonbaharda Deniz Keyfi

14.10.2017 13:31

Sonbaharda deniz keyfiMUĞLA - Türkiye'nin doğu kesminde soğuk hava etkisini gösterirken Bodrum'da yerli ve yabancı turistler denize girip güneşlendi.

Sonbaharda deniz keyfi

MUĞLA - Türkiye'nin doğu kesminde soğuk hava etkisini gösterirken Bodrum'da yerli ve yabancı turistler denize girip güneşlendi.

Türkiye'nin birçok şehrinde soğuk hava etkili olurken, Bodrum'da ise yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Yaz sezonunun bitmesine rağmen az sayıda turist Bodrum'da tatil yapmaya devam ediyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava nedeniyle yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Hava sıcaklığının 28 dereceye kadar yükselmesiyle birlikte vatandaşlar denize girerek güneşlendi. Bazı vatandaşlar sahil kenarlarındaki restoran ve kafelerde oturmayı tercih ederken bazıları ise denize girip güneşlenmeyi tercih etti. Kumbahçe, Gümbet, Bitez ve birçok sahil yabancı turist akınına uğradı. Denize giren turistler bol bol güneşlenerek sıcak havanın keyfini doyasıya çıkardı. Turistler, ekim ayında denize girmenin çok güzel olduğunu söylediler.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Sonbaharda Deniz Keyfi - Son Dakika


Advertisement