Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü kutlandı - Son Dakika
Genel

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü kutlandı Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Vatan Caddesi'nde düzenlenen törenle kutlandı.

10.04.2022 14:08  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü kutlandı

İSTANBUL - Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Vatan Caddesi'nde düzenlenen törenle kutlandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İstanbul'da program ve tören düzenlendi. O noktalardan biri de Vatan Caddesi oldu. Tören için Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı. Emniyet güçleri tören alanı ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın yanı sıra polis müdürleri ve polis birimleri temsilcileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun mesajı okundu. Tören sonunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait motorlu ve motorize araçlar konvoy oluşturarak alandan geçti. Vatandaşlar ise töreni ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak izledi.

Türk Polis Teşkilatı\'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü kutlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement