Yaşlılar Haftasında Yaşlılara Özel Eğlence - Son Dakika
Genel

Yaşlılar Haftasında Yaşlılara Özel Eğlence

Yaşlılar Haftasında yaşlılara özel eğlence Yaşlılar güzel havanın tadını çıkarıp doyasıya eğlendi Kuşaklar Lüleburgaz'da buluştuKIRKLARELİ - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde belediye tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle "Kuşaklar Buluşması" etkinliği düzenledi.

21.03.2017 09:49

Yaşlılar Haftasında yaşlılara özel eğlence

Yaşlılar güzel havanın tadını çıkarıp doyasıya eğlendi

Kuşaklar Lüleburgaz'da buluştu

KIRKLARELİ - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde belediye tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle "Kuşaklar Buluşması" etkinliği düzenledi.

Zübeyde Hanım Parkı'nda gerçekleşen Kuşaklar Buluşması' etkinliğine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Müdürü Aynur Kaya, belediye başkan yardımcıları, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi sakinleri, STK temsilcileri katıldı.

Huzurevi sakinlerinin Zübeyde Hanım Parkı'na iştirakiyle başlayan program Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği'nin konseri ile devam etti.

Huzurevi sakinleri konserde şarkılara eşlik edip ritim tuttu. Bazı huzurevi sakinleri şarkılarda yerinden kalkıp oyun oynadı.

Konser devam ederken huzurevi sakinleri bisikletle Lüleburgaz turu gerçekleştirdi.

Bisiklet turunda 40 yılı aşkın evli oldukları çiftin geziden çok keyif aldığı görüldü.

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği'nin konserinden sonra GENKAD Dans Gösterisi izleyiciler tarafından tam not aldı.

Yaşlılar Haftası' nı kutlayan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, "Bu günkü etkinliğimizin adı da 'Nesillerin Buluşması'ydı. Ben bunu görüyorum ki hakikaten genç yaşlı demeden biz ulusça bir arada çocukluğumuzdan yaşlılığımıza kadar geçen süreci çok iyi değerlendirmek zorundayız. Bu kentte birlikte yaşıyoruz. çocuğumuzla, gencimizle orta yaşlısı hep birlikte. Hayatı iyi değerlendirmeliyiz. Yaşılar Haftası'nın bütün hayatını bizlere vakfetmiş olanlara, bundan sonra yaşlanacak olanlara güzel ve sağlık bir ömür geçirecek olanlara mutluluklar sağlıklar getirmesi dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Halebak konuklara hediye takdim etti.

Yaşlılar Haftasında Yaşlılara Özel Eğlence
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yaşlılar Haftasında Yaşlılara Özel Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement