1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İstanbul'da 210 kişi gözaltına alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İstanbul'da 210 kişi gözaltına alındı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü\'nde İstanbul\'da 210 kişi gözaltına alındı
01.05.2024 16:24

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanı'na ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alındığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İstanbul'da 210 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanı'na ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İstanbul'da 210 kişi gözaltına alındı - Son Dakika


Advertisement