1.TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

1.TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri Sahiplerini Buldu

1.TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri yarışmasına, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden 23 kurum, eğitim ve gelişim bölümlerinin yürüttüğü 33 farklı proje ile katıldı.

11.06.2015 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği'nin eğitim ve gelişim alanında yapılan yatırım ve çalışmaları desteklemek, bu anlamda alana ilişkin yaratılan değerleri ve önemli katkıları paylaşmak amacıyla başlattığı 1.TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri sahiplerini buldu.

Sosyal Sorumluluk, Öğrenme ve Gelişim Programı, Lider Gelişimi, Eğitim Teknolojileri Uygulamaları, Satış Gelişimi, Koçluk ve Mentorluk Uygulamaları kategorilerinde verilen ödüllerin sahipleri, Tofaş, Ekol Lojistik, Vodafone, Arçelik – LG, TAV, Türkiye Finans Katılım Bankası, Coca Cola, CarrefourSA, Türk Telekom, Garanti Bankası, Arçelik, LC Waikiki ve Horizon Gıda oldu.

Bu yıl ilk kez düzenlenen 1.TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri yarışmasına, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden 23 kurum, eğitim ve gelişim bölümlerinin yürüttüğü 33 farklı proje ile katıldı. Eğitim ve Gelişim alanında 6 farklı kategoride gerçekleşen yarışmada, 6 "En İyi Uygulama" ve 11 "Jüri Özel Ödülü" kazanan proje oldu.

6 farklı kategoride 33 farklı eğitim ve gelişim projesi yarıştı

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri'nde gerçekleşen TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri Gala Gecesi'nin açılışını, aynı zamanda Gala Programı'nın sunuculuğunu da üstlenen TEGEP Başkan Yardımcısı Ahmet Hançer yaptı. Açılışın ardından, TEGEP Başkanı Saynur Önen ve TEGEP Yönetim Kurulu Üyesi ve Ödül Komitesi Lideri Erkan Dündar söz aldılar.

TEGEP Başkanı Saynur Önen, gecenin açılışında yaptığı konuşmasında, TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri sürecinin TEGEP'in eğitim ve gelişim alanında üstlendiği misyonun önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Önen; "Birçok yeni uygulama geliştiren, kurumlarında değer yaratan, insan kaynağının sürekli gelişimini destekleyerek kurum stratejilerine ve iş sonuçlarına önemli katkıları olan eğitim bölümlerinin çalışmalarının yarattığı değer, bundan sonra her yıl gerçekleştirilecek olan TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri ile bir kez daha ortaya konacak ve paylaşılacak" dedi.

TEGEP Yönetim Kurulu Üyesi ve Ödül Komitesi Lideri Erkan Dündar ise paylaştığı sunumunda, TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri sürecinin detaylarını ve TEGEP'in neden bu alanda ödül verdiğini açıkladı.

TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri Zirvesi ve Gala Programı'na 150'ye yakın eğitim ve gelişin profesyoneli katılım gösterdi.

Liderlik Gelişimi Programı, Sonuçlara Etki Yaratan Öğrenme ve Gelişim Programı, Satış Gelişimi Programı, Eğitim Teknolojileri Uygulaması, Sosyal Sorumluluk Projesi, Koçluk ve Mentorluk Modeli Uygulaması kategorilerinde verilen ödüllerin sahibi kurum ve projeleri ise şöyle:

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1.TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement