12 Meskenin Kanal Problemine Son Verildi - Son Dakika
Güncel

12 Meskenin Kanal Problemine Son Verildi

12 Meskenin Kanal Problemine Son Verildi

HATSU, altyapı problemlerini çözüme kavuşturma ve atıksu hattı sistemini tamamlama adına çalışmalarını Yayladağı ilçesinde de devam ediyor.

29.09.2016 08:53

İlçeler arasında ayrım yapmadan ve vatandaşların taleplerini gözardı etmeden içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Yayladağı ilçesine bağlı Şenköy Mahallesi'nin kanal sorunlarını bertaraf etme adına 200'lük Koruge borularla 190 metre kanal hattının döşendiğini ve 12 evin bağlantısını gerçekleştirerek kanal problemine son verdiğini bildirdi.

Döşenen kanal hattı sayesinde atık suların tahliyesi konusunda sıkıntıların önüne geçildiğine dikkat çeken HATSU İdaresi, kanalizasyonsuz mahalle kalmayacak parolasıyla kent geneli için kanal projelerini hazırladığını ve hayata geçirdiğini vurgulayarak, söz konusu işte 1 kepçe ve 4 personelin görev yaptığını açıkladı.

Yayladağı ilçesinde yürütülen altyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Şenköy mahalle sakinleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve HATSU Genel Müdürlüğü'ne minnettar olduklarını belirtti

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 12 Meskenin Kanal Problemine Son Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement