Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Vali Dağlı, mesajında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün ikinci yıldönümünü milletçe, birlik ve berberlik içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Millet iradesine ve özgürlüğüne kasteden, 15 Temmuz akşamı milletin kendisini koruması için emanet ettiği silahı, tankı millete doğrultan, kendi meclisini, emniyet binalarını bombalayan, kendi vatandaşına kurşun atan, kendi milletine ihanet eden hainleri ve onların işbirlikçilerini bir kez daha lanetlediklerini vurgulayan Vali Dağlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu aziz milletin evlatları canını hiçe sayarak kısa sürede darbeye karşı etten bir duvar ördü. Bu millet 15 Temmuz gecesi yeniden bir destan yazdı. Milli iradenin bu dik duruşu FETÖ'nün bütün oyunlarını bozdu. Halk demokrasiye ve kendi iradesine sahip çıkıp, hainlerden hesap sordu. Tarihin hiçbir döneminde boyunduruk altına girmeyen, özgürlüğünden taviz vermeyen ve bu uğurda canını seve seve feda eden bu milletin evlatları, ihanet şebekelerine karşı tüm dünyaya ders olacak şekilde asil bir duruş sergilediler. Kendilerine doğrultulan tankın, topun, tüfeğin ve uçağın karşısında iman dolu göğüsleriyle durdular. Halkın gücünün üstünde bir güç olmadığını halk gösterdi. 15 Temmuz gecesi yeniden dirilişin sesidir. O gece birlik olma bilincinin yeniden doğuşudur. 15 Temmuz imansız paslı yüreklerin, imanlı yürekler karşısında milletin yekvücut olduğu gecedir."
Son Dakika › Güncel › 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.