19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika
Güncel

19 Eylül Gaziler Günü

Alaplı ilçesinde Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

19.09.2016 14:44

Alaplı ilçesinde Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Muharip Gaziler Derneği Alaplı Şube Başkanı Muharrem Özdemir tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Özdemir, törende yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yuvalanan millet ve cumhuriyet düşmanı hainlerin darbe teşebbüsünde bulunduklarını söyledi.

Türkiye'nin iç ve dış hain odakların yoğunlaşan tehdidi altında olduğunu ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

"Bu darbe teşebbüsü, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçek vatansever askerleri, emniyet teşkilatımızın ve asil milletimizin kahraman evlatları tarafından önlenmiştir. İç ve dış terör örgütü vatan hainleri aynı amaca hizmet etmektedirler. Bu hainlerin hedefleri ülkede karışıklık çıkartmak Türk ordusunu yıpratarak, Türkiye Cumhuriyetini bölünmüş, zayıf bir ülke haline getirmek ve dolayısıyla küresel emperyalist güçlerin menfaatlerini sağlamaktır. Bütün bunlara karşı Türk milleti, hürriyet ve bağımsızlığı söz konusu olunca daha sıkı kenetlenmesini bilmiştir."

Törene, Ereğli Kaymakamı Alaplı Kaymakam Vekili Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement