Cide'de Film Çekiliyor! - Son Dakika
Güncel

Cide'de Film Çekiliyor!

Cide\'de Film Çekiliyor!

Burçin Bildik (Salim), Ezgi Asaroğlu (Nihal), Hüseyin Avni Danyal ve Nazlı Tosunoğlu 'nun (Sütlü Nuriye) başrolünü paylaştığı 'Sağ Salim-2', ilk filmin kaldığı yerden devam ediyor.

29.07.2013 19:26  Güncelleme: 11:28

Burçin Bildik (Salim), Ezgi Asaroğlu (Nihal), Hüseyin Avni Danyal ve Nazlı Tosunoğlu 'nun ( Sütlü Nuriye) başrolünü paylaştığı 'Sağ Salim-2', ilk filmin kaldığı yerden devam ediyor. Filmin zengin oyuncu kadrosunda Nijeryalı üç oyuncu da yer alıyor. Cide'de 19 Temmuz'da başlanan 105 dakikalık macera, komedi ve aksiyon filmin çekimleri 25 Ağustos'a kadar devam edecek. Filimde Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Yakup Yavru, Murat Eken, Burak Demir gibi 40'ın üzerinde sanatçılarla birlikte Cide'den figüran oyuncular da rol aldı.

Ekim ayında vizyona girecek filmin konusu ise, ölümden ve ölüden çok korkan Salim, cenaze taşımak zorunda kalıyor. Cenazeyi götürürken de bir çok insanı yanlışlıkla kazayla öldürüyor ve kaçak durumuna düşüyor. Salim, kendisini yurt dışına kaçıracak olan insanı da kazaen öldürüyor ve filmin hikayesi de burada başlıyor. Yönetmen Ersoy Güler, Birinci filmden en az dört kat daha komik, daha aksiyonel, daha tempolu bir film çekiyoruz. İzleyenler asla beklemediği şeyleri, tahminlerinin ötesini görecekler dedi.

Salim karakteri ile Türkiye'yi güldüren Burçin Bildik ise Filmin bu kadar ilgi görmesi kulak gazetesi sayesinde. İnsanların beğenip birbirine anlatmasından dolayı bu kadar ilgi çekti. Biz birinci filmde öyle bir çıta yükseltisi yaptık ki, seyircinin hiç beklemediği sonlar oluştu. Konunun ne zaman sakinleşeceği, ne olacağı hiç belli değil. Tempoyu daha da yoğunlaştırarak ikinci filme aktardık. Hiç beklemediğimiz bir yerde, aniden bir aksiyon oluşuyor. Bu yüzden ben sadece bir komedi filmi çektiğimize inanmıyorum. Türkiye'de 'Aksiyon Komediö'tarzını başlattık diye konuştu.

Salim'in arabasına otostop yaptıktan sonra kendisini bambaşka bir dünyanın içinde bulan Nihal'i oynayan Ezgi Asaroğlu ise Kastamonu'nun Cide ilçesine ilk kez geldiğini belirtirken, Hasret kaldığımız bir doğanın içindeyiz. Senaryolarda pek es yok. Oyuncuların birbirlerinin suratına cümlelerini söyleyecekleri yerler yok. Hep bir aksiyon var. Biz de bu akışın içinde sürüklenip gidiyoruz. Nihal de bu macerada Salim ile bir takım oluşturuyor. Nihal, Salim'in iyi niyetli olduğunu biliyor. Kurtarmaları gereken bir durum var ve Salim işleri yavaşlatan bir talihsizliğe sahip. Bu da Salim karakterini sevimli kılan bir şey dedi.

Kendi halinde bir köylü kadınıyken olayların akışı yüzünden Rambo'ya dönüşen Sütlü Nuriye'yi oynayan Nazlı Tosunoğlu, ağaçlardan peşindeki mafya üyelerinin üzerine atladığı, nehirden çıkarak orak'la peşindekileri bertaraf ettiği sahneleri ile adından çok söz ettirecek. Tosunoğlu, Senaryoyu okuduğum zaman o sahneler beni cezbetti. Ağaçlardan uçma sahnelerinde Vertigo gibi profesyonel bir ekiple çalışma şansım oldu. Özellikle nehir sahnelerinde sıkıntı çektim, zorlandım, ama hiç pişmanlık duymadım. Çalıştığım en keyifli setlerden birindeyim dedi.

Ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal ise, Sağ Salim filminin her ikisinde de hikayenin oturduğu yer belli. Sağlam ve çok hızlı geçen aksiyonu yüksek bir komedi filmi. Komedi türünde aksiyonu yüksek olan nadir işlerden biri. Hikayesiyle karakterleriyle olayların akışı son derece sağlam bir senaryo. Cide benim çok hoşuma gitti. Bunun birinci nedeni çok sakin olması. Zaten ben de Karadenizliyim. Bu yüzden de fazlaca sempatik geldi bana. Bu kadasr sakin ve huzurlu bir yerde daha uzun bir zaman geçirmeyi tercih ederim.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cide'de Film Çekiliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement