2. Çocuk Kitapları Fuarı Başladı - Son Dakika
Güncel

2. Çocuk Kitapları Fuarı Başladı

2. Çocuk Kitapları Fuarı Başladı

2. Çocuk Kitapları Fuarı, 19 Nisan Perşembe günü başladı.

20.04.2012 14:27

Orion'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen 2. Çocuk Kitapları Fuarı, 19 Nisan Perşembe günü başladı. Fuarın açılışını Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar ve konuk yazar Necdet Neydim yaptı. Açılış ardından sergiyi gezen Çorlu Kaymakamı Dursun ve Belediye Başkanı Baysan da kitap satın aldılar. Konuk yazar Necdet Neydim minik okurları için kitaplarını imzaladı.

Her yaştan çocuğun beğenisine göre kitaplar bulabileceği 2. Çocuk Kitapları Fuarı Orion'da başladı. Çorlu Belediyesi ve Apsis Kitap'ın da desteklediği fuara 20'ye yakın yayınevi binlerce kitapla katılıyor. Orion alt kattaki etkinlik alanında açılan fuardaki kitaplar, fuara özel olarak %25 indirimli satılıyor. Altı gün boyunca devam edecek fuar 10:00-22:00 saatleri arasında gezilebiliyor. Fuar süresince sevilen yazarlar da Orion'da okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

Açılış günü Necdet Neydim'in konuk olduğu fuarda yarın (cumartesi) Gül Durusel ve Arif Tuncer Avcı okurlarıyla buluşacak. Öğlen saatlerinde başlayacak imza günü Orion etkinlik alanında akşam saatlerine kadar sürecek. Etkinlik boyunca çocuklar, sevdikleri yazarlara kitaplarını imzalatma ve onlarla sohbet etme imkanı bulacaklar.

Çorlu Belediyesi ve Apsis Kitap'ın katkılarıyla düzenlenen fuara Türkiye'nin önde gelen yayınevleri katılıyor. Can Çocuk, Günışığı Kitaplığı, Say Yayınları, Yaz Yayınları, Mart Ajans'ın da aralarında bulunduğu yayınevlerinin fuarda ayrı ayrı standları yer alıyor. Her yaşa göre her türden kitap bulabileceğiniz fuarda, sadece fuara özel indirim imkanı da var. Tüm kitaplardaki %25 indirimin yanı sıra, çeşitli yayınların ekstra kampanyaları da mevcut.

Orion'un ev sahipliğinde düzenlenen 2. Çocuk Kitapları Fuarı'na Çorlu'nun yanı sıra çevre il ve ilçelerden de ziyaretçiler ilgi gösteriyor. Orion alt kattaki etkinlik alanında herkesin ziyaretine açık olacak fuar 24 Nisan'a kadar devam edecek.

Orion'da bugüne kadar iki defa genel kapsamlı Kitap Fuarı, bir kez de Çocuk Kitapları Fuarı düzenlenmiş ve bu fuarları Trakya'nın hemen her yerinden binlerce kişi ziyaret etmişti. Orion, kitap fuarlarında bugüne kadar aralarında Hulki Cevizoğlu, Yalvaç Ural, Ayşenur Yazıcı, Ataol Behramoğlu gibi isimlerinde olduğu pek çok yazarı sizlerle buluşturmuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. Çocuk Kitapları Fuarı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement