2 Cumhurbaşkanı Gül, Mostar'da Cumhurbaşkanı Gül, Mostar'da - Son Dakika
Güncel

2 Cumhurbaşkanı Gül, Mostar'da Cumhurbaşkanı Gül, Mostar'da

2 Cumhurbaşkanı Gül, Mostar\'da 
Cumhurbaşkanı Gül, Mostar\'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İki Günlük Ziyaret İçin Bulunduğu Bosna Hersek'te Mostar Köprüsü ve Çevresinde İncelemelerde Bulundu. Mostar Kentinde İlk Olarak Sarı Saltuk Tekkesi'ni Ziyaret Eden Cumhurbaşkanı Gül, Nehir Kenarına Gelerek Manzara İzledi. Oğlu Ahmet Münir Gül, Nehir Kenarında Babası ve Annesinin Fotoğraflarını Çekti.

04.09.2010 04:54

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, iki günlük ziyaret için bulunduğu Bosna Hersek'te Mostar Köprüsü ve çevresinde incelemelerde bulundu. Mostar kentinde ilk olarak Sarı Saltuk Tekkesi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, nehir kenarına gelerek manzara izledi. oğlu Ahmet Münir Gül, nehir kenarında babası ve annesinin fotoğraflarını çekti.

Cumhurbaşkanı Gül, Mostar'ın Hırvat BelediyeBaşkanı Lubo Beşliç ile Boşnak Şehir Konseyi Başkanı Murad Çoriç ile Mostar'daki bir otelde, biraraya geldi. Görüşmenin ardından Koski Mehmet Paşa Camii'ni ziyaret eden cumhurbaşkanı Gül, caminin avlusunda eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Mostar Köprüsü'nün çevresinde incelemelerde bulunurken bura da ilginç bir sürprizle karşılaştı. Dalgıç okuluna üye 3 genç, önce Gül ve eşinin yanına gelerek, kendilerini tanıtıp bir süre sohbet etti. Daha sonra gençler, Mostar Köprüsü'nden serin suya atlarken cesaretin simgesi olarak görülen Mostar Köprüsü'nden atlayış, Evliya Çelebi'nin "Seyahatname"sinde de söz edildiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Mostar Köprüsü çevresindeki bir restoranda iftar yemeğine katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Cumhurbaşkanı Gül, Mostar'da Cumhurbaşkanı Gül, Mostar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement