2. Halı Saha Futbol Turnuvası - Son Dakika
Güncel

2. Halı Saha Futbol Turnuvası

2. Halı Saha Futbol Turnuvası

Valilik Kupası Kurumlar Arası 2. Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

23.05.2012 12:54

Siirt Valiliği'nce, kurumlar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Kurumlar arası sosyal dayanışmanın sağlanması amacıyla düzenlenen, Valilik Halı Saha Futbol Turnuvası'na, bu yıl 51 kurum ve kuruluşun futbol takımı katıldı.

Siirt Valiliği bünyesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Siirt Amatör Futbol kulüpleri Federasyonu koordinesinde düzenlenen Valilik Kupası açılış törenine; Vali Vekili Erkan Kalender, Cumhuriyet başsavcısı Bayram Bayar, Adalet Komisyonu başkanı Mehmet Taza,Vali yardımcısı Mustafa Pala, Baro başkanı Av.Cemal Acar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, İl Milli eğitim müdür vekili Fethi Suay, Siirt Amatör Futbol kulüpleri Federasyon başkanı Ahmet Muhtar ve çok sayıda spor severler katıldı.

22 Mayıs 2012 tarihinde başlayan ve 51 takımın yer aldığı turnuva, 12 grup halinde, ilimizdeki tüm halı sahalarında gerçekleştirileceği bildirildi.

A Gurubundaki ilk müsabaka, Adliye Spor ve 14 Eylül Anadolu Lisesi arasında, Vali Yardımcısı Musatafa Pala,nın başlama vuruşu ile gerçekleştirdi.

İl merkezindeki tüm halı sahalarda gerçekleştirilecek olan turnuvada, grup maçlarının tamamlanmasıyla, grubunu lider olarak tamamlayacak takımlar arasında, yarı final ve final maçları oynanacak, iki hafta, süreceği bildirilen turnavada, dereceye giren takımlara çeşitli ödüllerin verileceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. Halı Saha Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement