2012'ye Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

2012'ye Coşkulu Karşılama

2012\'ye Coşkulu Karşılama

İzmir, "Yeni yıl"ı Cumhuriyet Meydanı'nda karşıladı.

02.01.2012 08:37

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gelenekselleşen Cumhuriyet Meydanı yeni yıl kutlamaları yağışlı havaya rağmen İzmirlileri meydanda buluşturdu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve belediye bürokratları da Meydana gelerek bu yeni başlangıcı İzmirlilerle paylaştı.

"Grup Seksendört" ile İzmirli grup "Başıbozuk"un sahne aldığı yeni yıl kutlamalarında meydanı dolduran İzmirliler, coşkulu müzik ziyafeti ile yeni yıla dans ederek girdi.

Saat 24.00'e doğru "Grup Seksendört" üyeleri ile birlikte 10'dan geriye sayan ve muhteşem havai fişek gösterileri arasında yeni yılı hemşehrileriyle birlikte karşılayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tüm İzmirlilerin yeni yılını kutladı. Başkan Kocaoğlu, "Yeni yılın ilk dakikalarında İzmir'den tüm Türkiye'ye ve dünya insanlığına barış, özgürlük, sevgi, adalet, mesajları gönderiyoruz. 2012 yılında terörün olmamasını, insanların ölmemesini, adaletin tecelli etmesini, dünya barışının tesis edilmesini, insanların birbirini sevmesini ve mutlu olmasını diliyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2012'ye Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement