23 Nisan Çocuklarına Lunapark Hediyesi - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Çocuklarına Lunapark Hediyesi

23 Nisan Çocuklarına Lunapark Hediyesi

400 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler Atrium Eğlence Merkezinde doyasıya eğlendi.

25.04.2013 12:28

İnegöl Belediyesi ile Kent Konseyi ortaklaşa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla köy ve belde okullarındaki öğrencilere yönelik etkinlik düzenledi. 400 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler Atrium Eğlence Merkezinde doyasıya eğlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İnegöl Belediyesi ile Kent Konseyi ortaklaşa köy ve belde okullarındaki öğrencilere yönelik etkinlik düzenledi. Bu sene 4'ncüsü düzenlenen etkinlikte 400 öğrenci Atrium Eğlence Merkezinde doyasıya eğlenirken, oyuncak ve eğlence parkurları, palyaço, patlamış mısır, Osmanlı macunu, balon gibi değişik imkânlardan da ücretsiz faydalandı.

Etkinlikle alakalı konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, şenliği; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediklerini belirterek, etkinliğin sadece köy ve belde okullarına yapılmasının sebebini ise şu şekilde açıkladı: "Bu etkinliğimizi; şehir merkezindeki okullara yönelik değil de, köy ve belde okullarına yönelik yapmamızın sebebi; şehir merkezindeki yavrularımızın bu imkanlardan her zaman faydalanabilmeleri, ancak köy ve belde okullarının bu imkanlardan her zaman faydalanma imkanlarının olmayışıdır" dedi.

Şen konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bugün 400 civarı öğrencimiz Atrium Eğlence Merkezinde doyasıya eğlenecekler. Ben bu imkânı çocuklarımız adına bize sunan Atrium Eğlence Merkezine çok teşekkür ediyor, tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 23 Nisan Çocuklarına Lunapark Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement