23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

22.04.2016 18:48

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Beyribey, yayımladıkları ortak mesajda, 23 Nisan'ın, Türk milletinin bütün imkanlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini aldığını belirtti.

Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96 yaşında olduğunu ifade eden Arslan ve Beyribey, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yılını coşkuyla kutladığımız bugünde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımızla kutluyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika


Advertisement