Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Yanılmaz, mesajında, ulusal egemenliğin sembolü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın evrensel boyutta, gurur ve coşkuyla kutlandığını belirtti.
Türk milletinin 96 yıl önce milli iradeye yönelik tüm tehditlere rağmen eşsiz bir mücadeleyle bağımsızlığını ilan ettiğini kaydeden Yanılmaz, TBMM'nin açılmasıyla bağımsızlık mücadelesinin yeni bir boyut kazandığını ve tüm dünyaya örnek olduğunu belirtti.
Yanılmaz, şunları kaydetti:
"Her yıl evrensel boyutta kutlanan 23 Nisan'ın anlam ve önemi geleceğimizin teminatı çocuklarımızla daha güzel bir dünya için rehber olacaktır. İnanıyorum ki çocuklarımız, sahip oldukları bilinç ve inançla geleceğin büyük Türkiye'sini şekillendirmeye devam edeceklerdir. Bu vesileyle milletimizi milli egemenlik çatısı altında birleştirmek için şanlı bir mücadele veren aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Daha mutlu, barış ve kardeşliğin egemen olduğu bir dünya diliyorum."
Son Dakika › Güncel › 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.