24 Erzincanspor Basın Sözcüsü: 'Bomba' Diyen Futbolcu Adına Özür Dileriz - Son Dakika
Güncel

24 Erzincanspor Basın Sözcüsü: 'Bomba' Diyen Futbolcu Adına Özür Dileriz

24 Erzincanspor Basın Sözcüsü: \'Bomba\' Diyen Futbolcu Adına Özür Dileriz

Ankara -Erzincan seferini yapmak için Anadolu Jet'e ait yolcu uçağına biniş sırasında espri olsun diye 'bomba' lafı eden ve gözaltına alınan futbolcular Uğur Uğur, Ömer Çetinbaş, Said Can Açıkalın ve Murat Şimşek ile ilgili 24 Erzincanspor Basın Sözcüsü İlker Taştan, "Hassas bir dönemde futbolcularımızın daha dikkatli olması gerekirdi.

30.03.2016 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara - Erzincan seferini yapmak için Anadolu Jet'e ait yolcu uçağına biniş sırasında espri olsun diye 'bomba' lafı eden ve gözaltına alınan futbolcular Uğur Uğur, Ömer Çetinbaş, Said Can Açıkalın ve Murat Şimşek ile ilgili  24 Erzincanspor Basın Sözcüsü İlker Taştan, "Hassas bir dönemde futbolcularımızın daha dikkatli olması gerekirdi. Futbolcularımız adına kamu oyundan özür deleriz" dedi.

Olay bugün saat 13.25'te Ankara –Erzincan seferi için hazırlanan THY'nin 7079 sefer sayılı Anadolu Jet'e ait yolcu uçağında meydana geldi. Spor Toto 3'ncü lig 3'ncü gurupta mücadele eden 24 Erzincanspor futbolcuları, geçen hafta deplasmanda Çorumspor ile karşılaştı. Bu hafta maç olmaması nedeniyle 24 Erzincanporlu yöneticiler, futbolculara izin verdi. Ankara'da bulunan futbolcular Uğur Uğur, Ömer Çetinbaş, Said Can Açıkalın ve Murat Şimşek bugün izinlerinin bitmesi üzerine Erzincan'a dönmek için Anadolu Jet'e ait uçağa bindi.

Biniş sırasında iddiaya göre futbolculardan 'bomba' diye espri yaptı. Bunu duyan hostes durumu pilota bildirdi. Pilot da durumu güvenlik kuvvetlerine aktardı. Bunun üzerine uçağa gelen polisler, 4 futbolcuyu gözaltına aldı.

Yolcuların indirilmesinin ardından yaklaşık yarım saat polisler tarafından uçakta bomba araması yapıldı. Herhangi bir bulguya rastlanılmaması üzerine uçak, 133 yolcu ile birlikte saat 14.05'te Erzincan'a hareket etti. Saat 15.55'te Erzincan Havalimanına inen uçak, saat 16.36'da 104 yolcusuyla Ankara'ya döndü.

BASIN SÖZCÜSÜ TAŞTAN: TALİHSİZLİK

24 Erzincanspor Basın Sözcüsü İlker Taştan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Dört futbolcumuz Ankara'dan Erzincan'a uçakla dönmek için havaalanına gitmişler. Uçağa binişleri sırasında futbolcularımızdan birinin havaalanı şartlarında kullanmaması gereken içerisinde bomba geçen bir cümle söylemesi nedeniyle uçakta bomba aramasına neden olmuşlardır. Bu nedenle uçak rötar yapıyor. Futbolcularımız olay nedeni ile hala gözaltında bulunuyor. Böyle hassas bir dönemde futbolcularımızın daha dikkatli olması gerekirdi. Ama böyle bir talihsizlik yaşanmıştır. Kulüp olarak futbolcularımıza yönelik cezai işlem uygulanıp uygulanmayacağına, yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrası karar verilecektir. Futbolcularımız adına kamu oyundan özür dileriz."

- Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 24 Erzincanspor Basın Sözcüsü: 'Bomba' Diyen Futbolcu Adına Özür Dileriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement