2bakan Ergin, Dink Davası Kararını Değerlendirdi : Bu Dava Bitmiş Değil - Son Dakika
Güncel

2bakan Ergin, Dink Davası Kararını Değerlendirdi : Bu Dava Bitmiş Değil

2bakan Ergin, Dink Davası Kararını Değerlendirdi : Bu Dava Bitmiş Değil

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hrant Dink davasında İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi'nin Yasin Hayal'e, "Hrant Dink'i tasarlayarak öldürmeye azmettirmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Erhan Tuncel'in de tahliyesi edilmesi kararını...

18.01.2012 14:00

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hrant Dink davasında İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Yasin Hayal'e, "Hrant Dink'i tasarlayarak öldürmeye azmettirmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Erhan Tuncel'in de tahliyesi edilmesi kararını değerlendirdi. Bakan Ergin, "Bu dava bitmiş değil, süreç devam ediyor"dedi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, yargı hizmetlerinin daha etkin, süratli ve verimli sürdürülebilmesi için yürütülen çalışmalarla ilgili Hakimevi'nde basın toplantısı düzenledi. Bakan Ergin, Hrant Dink davasında verilen kararla ilgili olarak "Yargılamalar soruşturma, kovuşturma, temyiz aşaması olmak üzere 3 aşamadan oluşur. Şu anda ilk 2 aşama geçti ve 3. aşama ise önümüzde. Bu dava bitmiş değil, süreç devam ediyor. Sürecin bitimine mütakip bu değerlendirmeleri yaparız"dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2bakan Ergin, Dink Davası Kararını Değerlendirdi : Bu Dava Bitmiş Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement