3 Ülkenin Bisikletseverleri Edirne'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

3 Ülkenin Bisikletseverleri Edirne'de Buluştu

3 Ülkenin Bisikletseverleri Edirne\'de Buluştu

Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında komşu 3 ülkenin bisikletseverleri Edirne'de buluştu.

08.05.2011 15:20

Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında komşu 3 ülkenin bisikletseverleri Edirne'de buluştu. Gönüllerince eğlenen bisikletçiler, hep birlikte şehir turu atarak yeni dostluklara pedal çevirdi.

Edirne Avrupa Birliği Bilgi Merkezi ve Edirne Doğa Sporları Kulübü'nün (EDOKS) ortaklaşa bu yıl 3'ncüsünü düzenlediği '8 Mayıs Avrupa Günü' etkinlikleri kapsamında, komşu ülkeler Yunanistan ve Bulgaristan'da yaşayan 600'e yakın bisikletsever, bisikletleri ile Edirne'ye geldi. Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen etkinliklere Edirne Vali Yardımcı Ayhan Özkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Murat Muratoğlu, Svelingrad Belediye Başkanı Geolgi Monolov, Orestiada Kaymakamı Polixronis Antoniadis ve üç ülkenin bisiklet külupleri üyeleri katıldı.

Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen etkinliklerde konuşan Edirne Doğa Sporları Kulübü Derneği (EDOSK) Başkanı Bülent Bacı, bisiklet sevgileri nedeniyle üç ülke arasında dostlukların bu sayede ilerlediğini söyledi. Bu yıl üçüncü kez şenliği yapmaktan gurur duyduklarını belirten Bacı, bisikletseverler arasında çekiliş yaparak bisiklet ve malzemelerini dağıttı.

DANSÇI KIZLAR İLGİYLE İZLENDİ

Daha sonra ise sahneye Svelingrad Dans Okulu kızları çıkarak gösteri yaptı. İlgiyle izlenen kızları görüntülemek isteyenler cep telefonlarına gösteri kaydetti. Edirne Belediye Bandosu'nun çaldığı şarkılarla eğlenen yaklaşık 600 bisikletseverler hep birlikte pedal çevirerek şehir turu attı. Yine hep birlikte piknik yapacak olan bisikletsever daha sonra ülkelerine dönecek. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Ülkenin Bisikletseverleri Edirne'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement