3 Yabancı Öğrencinin Bulunması - Son Dakika
Güncel

3 Yabancı Öğrencinin Bulunması

3 Yabancı Öğrencinin Bulunması

Antalya’nın Kemer ilçesinde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan ve bugün bulunan David James Alan Mackie, çok aç olduğunu pizza ve kebap yemek istediğini belirtirken, Frisa Ann Antony de Vries ise kendisini belgesel filminde gibi hissettiğini kaydetti.

19.01.2015 16:31

Antalya'nın Kemer ilçesinde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan ve bugün bulunan David James Alan Mackie, çok aç olduğunu pizza ve kebap yemek istediğini belirtirken, Frisa Ann Antony de Vries ise kendisini belgesel filminde gibi hissettiğini kaydetti.

Antalya'nın Kemer ilçesinde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan ve bugün sabah saatlerinde bulunan 3 turistin İngiliz uyruklu David James Alan Mackie (22) ile Hollanda uyruklu Marje de Grott (22) ve Frisa Ann Antony de Vries (22) Kemer'deki sağlık kontrollerinin ardından ambulanslarla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

KENDİSİNİ BELGESELDE GİBİ HİSSETTİ

Sedyeyle ambulansa alınan ve mutlu olduğu gözlenen Frisa Ann Antony de Vries ise, yaşanlar karşısında kendisini belgesel kanalında gibi hissettiğini ifade ederek, kurtarma çalışmalarına katılan tüm ekiplere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

PİZZA VE KEBAP YEMEK İSTİYOR

İngiliz David James Alan Mackie, sedyeden ambulansa alınırken gazetcilere açıklamada bulundu.

7 gün boyunca aç kaldıklarını ifade eden Mackise, "Böcek yedik nehir suyu içti. Zor koşullardı. Üşüdük birbirimize sarıldık. Şuan çok açım. Pizza, hamburger ve kebap yemek istiyorum. Kurtulduğumuz için çok mutluyum. Bizi kurtaran bütün ekibe teşekkür ediyorum" dedi.

Sedyede bir hayli yorgun olduğu görülen Marije de Groot, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Öte yandan hastanede gençleri, Hollanda Antalya Fahri Konsolosu Savaş Titiz, Hollanda Büyükelçiliği İrtibat Görevlisi Robert Herneveled de ziyaret etti.

Herneveled, yaptığı açıklamada son 3 günde operasyona katıla herkese teşekkür ederek, "Çocukları bulmak için Hollanda polisi adına jandarmaya ve Türk polisine teşekkür ediyorum. Faaliyetler çok hızlı yürüdüğü için çabuk sonuç alındı. Umudumuzu hiç kaybetmedik" dedi.

Konsoslos Savaş Titiz de şuan çok mutlu olduklarını belirterek, "Kurtarma ekiplerine teşekkürler. Türk devletine teşekkürler. Başlangıçta kötüydü ama sonu güzel bitti" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 Yabancı Öğrencinin Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement