30 Roman Genç Kız Güzellik Tacı İçin Yarışacak - Son Dakika
Güncel

30 Roman Genç Kız Güzellik Tacı İçin Yarışacak

30 Roman Genç Kız Güzellik Tacı İçin Yarışacak

Roman Festivali kapsamında açtığı "Kocaeli Roman Güzelini Arıyor" yarışmasının ön elemeleri önceki gün yapıldı.

30.04.2012 16:42  Güncelleme: 16:45

Roman genç kızların büyük ilgi gösterdiği ön elemlerde 30 finalist belirlendi. Elemelere Romanların renkli ve coşkulu görüntüleri damga vurdu. "Kocaeli Roman Güzelini Arıyor" Güzellik Yarışması'nın finali ise 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

ELEMELERE 48 ROMAN GENÇ KIZ KATILDI

Seka Park Uçurtma Tepesi'nde gerçekleştirilen ön elemelere 48 Roman genç kız katıldı. Yarışmanın jüri üyeliğini güzellik uzmanı Reyhan Karakaya, sanat yönetmeni Ebru Balpetek, oyuncu koçu Şebnem Gitgel ile Roman Starlar Sinan Zorbey ve Murat Taylan yaptı.

ROMANLAR YİNE COŞTU, COŞTURDU

Yarışma öncesinde Sinan Zorbey orkestrası seslendirdiği şarkılarla alanı coşturdu. Ön elemeleri izlemeye gelen çok sayıda Roman, şarkılar eşliğinde dans etti. Ardından sahneye Roman sanatçı Murat Taylan çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

JÜRİ ÖNÜNDE GEÇİŞ YAPTILAR

Mini konser sonrasında 48 Roman genç kızın katıldığı güzellik yarışmasının ön elemelerine geçildi. Genç kızlar teker teker podyuma çıkarak jüri önünde geçiş yaptı. Oldukça heyecanlı olan genç kızlara alanda bulunan Romanlar alkışlarıyla moral verdi. Son turda genç kızlar bu defa toplu halde podyuma çıkarak jüriyi selamladı.

30 ROMAN GENÇ KIZ FİNALDE

Jüri yaptığı değerlendirme sonucunda Güzellik Yarışması'na katılacak 30 ismi belirledi. Finale kalan genç kızlar sevinçlerini yakınları ile paylaştı.

SİNAN ZORBEY'DEN MUHTEŞEM KONSER

Ön elemelerin tamamlanmasının ardından Roman Star Sinan Zorbey Seka Park'ta muhteşem bir konser verdi. Zorbey, seslendirdiği şarkılarla Roman Festivali'nin adeta şenlik ateşini alevledi. Romanlar ve elemeleri kazanan genç kızlar Sinan Zorbey'in şarkıları eşliğinde doyasıya dans etti.

BÜYÜK FİNAL 5 MAYIS'TA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 4-6 Mayıs tarihleri arasında ikinci Roman Festivali'ni düzenleyecek. Birbirinden farklı etkinliklerin yer alacağı organizasyonun en renkli bölümünü "Kocaeli Roman Güzelini Arıyor" yarışması oluşturacak. 5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yarışmanın jüri üyeliğini ünlü Roman terzisi Kobra Murat ve Romanların kraliçesi Güllü yapacak. Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncüye beyaz eşya hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 30 Roman Genç Kız Güzellik Tacı İçin Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement