360east Moda İstanbul'un Favori Mekanı - Son Dakika
Güncel

360east Moda İstanbul'un Favori Mekanı

360east Moda İstanbul\'un Favori Mekanı

İstanbul'un en dikkat çeken mekanları arasında yer alan 360East Moda, Amerikan haber sitesi Business Insider tarafından mutlaka görülmesi gereken resturantlar arasında yer aldı.

17.12.2015 08:46

Dünyanın en büyük haber, teknoloji web siteleri arasında yer alan Business Insider, hayat boyu bir kere de olsa mutlaka deneyimlenmesi gereken "Dünya Genelinde En İyi 40 Restoran" listesini yayınladı. Kendine özgü konsepti ve panoramik İstanbul manzarasıyla Anadolu Yakası'nın incisi konumunda bulunan 360East Moda, Türkiye'den yalnızca 2 mekanın yer aldığı bu özel listede sıralamadaki ilk Türk restoran olarak kendine 11. sırada yer buldu.

Dünyaca ünlü restoranların sahip oldukları enfes tatlar, şaşırtıcı manzaralar ve değişik konseptlerle değerlendirildiği listede 360East Moda'nın hem restoran hem bar hem de gece kulübü olarak müşterilerini ağırlayabildiğine ve eşsiz manzarasına vurgu yapıldı. 360East Moda, herkesin hayatında bir kez bile olsa gitmesi gereken restoranlardan biri olarak gösterildi.

Birbirinden özel lezzetleri ve muhteşem atmosferiyle 360East Moda, büyülü dünyasında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 360east Moda İstanbul'un Favori Mekanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement