4 Eylül Stadı Sivasspor - Galatasaray Maçına Hazır - Son Dakika
Güncel

4 Eylül Stadı Sivasspor - Galatasaray Maçına Hazır

4 Eylül Stadı Sivasspor - Galatasaray Maçına Hazır

4 Eylül Stadı Sivasspor - Galatasaray maçına hazır Medicana Sivasspor ile Galatasaray arasındaki müsabakaya sahne olacak 4 Eylül Stadı'nın zeminin yarınki maç için hazır olduğu öğrenildi.

20.02.2015 16:44

4 Eylül Stadı Sivasspor - Galatasaray maçına hazır

Medicana Sivasspor ile Galatasaray arasındaki müsabakaya sahne olacak 4 Eylül Stadı'nın zeminin yarınki maç için hazır olduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında yarınki Medicana Sivasspor-Galatasaray maçının oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda çalışmalar sürüyor. Stat Müdürü Fatih Şimşek, saha zeminine hiç dokunmadıklarını, alttan ısıtmalı sistemle karların kendiliğinden eridiğini, tribünlerde ise bazı kısımlarda kar olduğunu açıkladı. Çalışmalar sonucu tribünlerin de Galatasaray maçına hazır hale geleceğini ifade eden Şimşek, Şu anda dışarıda eksi 15 derecelik bir hava var. Ama zeminde artı 16 derecelik bir ısı var. Sıkıntı yok. Dün yaklaşık 10 santim bir kar yağdı ama hiç müdahale etmeden kar kendiliğinden eridi. Yarın bir sıkıntı olmadan maçımızı atlatıp bitireceğiz. Kasım aylarının ilk günlerinden itibaren ısıtmalarımız sorunsuz şekilde çalışıyor. Stadımız zemini Ankara'dan bulunan mühendisimiz online olarak müdahale edebiliyor dedi.

KARŞILAŞMA SAATİNDE ZEMİNDE UFAK BUZLANMA OLABİLİR

Karşılaşma saatinde hava sıcaklığının eksi 17 derece olacağını tahmin ettiklerini belirten Şimşek, Yarın maç saatinde zeminde ufak tefek buzlanmalar bekliyoruz. Çünkü alttan sıcak, üstten soğuk olduğu için zeminde buzlanma oluyor. Karşılaşma saatinde hava sıcaklığının eksi 17 ile 20 derece olmasını bekliyoruz. Soğuk bir havada sıcak bir atmosferde maçı bitireceğiz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Eylül Stadı Sivasspor - Galatasaray Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement