4 Kişinin Yaralandığı Saldırının Faillerinden Biri Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

4 Kişinin Yaralandığı Saldırının Faillerinden Biri Yakalandı

24.12.2014 12:54

Gaziantep GATEM Kuruyemişçiler Sitesi’nde yaşanan ve 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının faili olduğu iddia edilen bir kişi yakalandı.

Gaziantep GATEM Kuruyemişçiler Sitesi'nde yaşanan ve 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının faili olduğu iddia edilen bir kişi yakalandı.

Olay, 19 Aralık günü GATEM Kuruyemişçiler Sitesi'nde yaşanmıştı. Gri renkli ve plakası çamurla kapatılmış ticari bir araçla iş yerinin önüne gelen 4 şahıstan 3'ü, iş yerine girip içeridekilerin üzerine kurşun yağdırmış, olayda 4 kişi yaralanırken, saldırganlar kapıda bekleyen araçlarına binerek hızla uzaklaşmıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın görüntülerini inceleyen polisler, eşkalini belirledikleri Ahmet S.'yi Gaziantep Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin yanındaki Oto Galericiler Sitesi'nde, başka bir olaya karışırken yakalayarak gözaltına aldı.

Olayda kullanılan araç ve silahla birlikte yakalandığı iddia edilen şahıs, Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, Güven Polis Merkezi'ne götürüldü. Polislerin, eşkallerini belirledikleri diğer saldırganları yakalamak için çalışma başlattıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 Kişinin Yaralandığı Saldırının Faillerinden Biri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement