4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası - Son Dakika
Güncel

4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası

4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası

4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası 2. Grup maçlarının heyecanı devam ediyor

02.07.2012 11:07

4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası 2.grup maçları tüm güzelliyle devam ediyor. Oynanan harika futbolla farklı skorlar elde edilerek futbol turnuvasında izlenmeye değer farklılıklar yaratıldı.

Teiaş İdman Yaptı; İdman Yurdu spor takımı ile Teiaş takımı arasında oynanan müsabakada iki takımında mücadelesi ile geçer karşılaşmanın sonunda Liderliği 4-1'lik skorla Teiaş'a veren İdman yurdu sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Ava Giderken Avlandılar; Avcılar ve Atıcılar Derneği Takımı ile Hak Sağlığı Takımı arasında oynan maçta 14 gol fileleri buldu. Atıcılar Derneği Takımı ilk maçında oynamadan 3 puan kazanarak liderliğe geçmişti. Bu hafta ise güçlü rakibi olan Hak Sağlığı Takımına 12-2 yenilerek liderlikten oldular.

ASKF'yi Tapuladılar; Ağrı ASKF ile Tapu Kadastro Müdürlüğü takımı arasında kıyasıya geçen mücadele sonucunda güzel futbol ortaya koyan iki takım kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Ağrı ASKF'yi 7-6'lık skorla yenen Tapu Kadastro Müdürlüğü rahat bir nefes aldı.

Sevgilerini Beraberlikle Gösterdiler; Belediye takımı ile Aile sosyal Müdürlüğü takımı arasında oynanan karşılaşmada iki takımında karşılıklı buldu gollerle maç berabere bitti. Berabere biten maçta puanları bölüşen takımlar sahadan 2-2'lik skorla ayrıldılar.

İmamların Şekeri Düştü; Şeker Fabrikası ile Ağrı Müftülüğü takımı arasında oynan karşılaşmada oynanan futbolla iki takım göz doldurdu. Şeker Fabrikası buldu 1 golle İl Müftülüğünü yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Hastaneler Yenişemedi; Ağrı Kadın doğum Takımı ile Özel Güven Başaran Hastanesi arasında oynanan karşılaşmada puanlar bölüşüldü. İki Takımın karşılıklı bulduğu gollerle beraberliğe razı oldular. Maç sonucu 3-3'lük Skorla sahaya yansıdı.

Türk Telekom'dan 2012 Tarifesi; Türk Telekom Müdürlüğü Takımı ile Eğitim-Sen takımı arasında oynan karşılaşmada dakikaların zor geçtiği karşılaşmada 5-1'lik skorla sahadan galip ayrılan Türk Telekom Takımı ikincilik sırasını korudu.

Havaalanı Uçuşa Geçti; Hava alanı oynadığı futbolla ilk 3 puanını alarak Adliye takımına puan şansı vermeyerek sahadan 3-1'lik Skorla mutlu ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement