4 Yaşında Çocuk Cinsel Saldırıdan Gözaltına Alınmış - Son Dakika
Güncel

4 Yaşında Çocuk Cinsel Saldırıdan Gözaltına Alınmış

4 Yaşında Çocuk Cinsel Saldırıdan Gözaltına Alınmış

İngiliz polisinin son 6 yılda 10 yaşından küçük 800 çocuk hakkında cinsel saldırı suçlamasıyla işlem yaptığı ortaya çıktı. Çocuklardan birinin 4 yaşında olması ülkeyi sarstı.

02.02.2015 15:38  Güncelleme: 17:41

Sunday Mirror gazetesinin haberine göre İngiliz polisi 10 yaşından küçük 800 çocuk hakkında cinsel saldırı suçlamasıyla işlem yapmış. İşlem yapılanlar arasında 4 yaşında bir çocuk da bulunuyor.

4 YAŞINDA ÇOCUK CİNSEL SALDIRIYLA SUÇLANIYOR

Sunday Mirror, 2009 yılından bu yana son altı yılda başka çocuklara cinsel saldırıda bulunan bu 800 çocuktan biri olan geçen yıl ırza geçme suçlamasıyla sorgulanan dört yaşındaki çocuğu manşete çıkarttı.

DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU UYGUNSUZ FOTOĞRAF ÇEKİYOR

Online cinsellik çocukların hayatını mahvettiğini vurgulayan Sunday Mirror, "İnanılması imkansız" başlıklı araştırmasında beş yaşından küçük çocukların ırza geçme ve ciddi saldırı olaylarına bulaştıklarını, dokuz yaşındaki bir kız çocuğun diğer çocukların uygunsuz fotoğraflarını çektiklerini yazarken "Bunlar çocuk pedofiller değil: Kendi kendilerinin kurbanları" yorumunu yaptı.


İNTERNETTE GÖRÜP DENEMEK İSTİYORLAR

Çocuklara x-rated resimlerin normal olmadığının öğretilmesi gerektiğini bir uzmanın kaleminden ifade eden Sunday Mirror, başka bir uzmanın "Cinsel malzemeyi internette gören çocukların çoğu gördüklerini denemek istiyorlar" görüşüne yer verdi.

3 YILDA İKİ MİSLİNE ÇIKTI

Araştırmada küçük çocukların seks suçlarının son üç yılda iki misline çıktığı ifade edildi. Çocuklar 10 yaşından küçük oldukları için yargı karşısına çıkartılmıyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Yaşında Çocuk Cinsel Saldırıdan Gözaltına Alınmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Vatandas: Allah ingiltere ve o zihniyettekilerin belalarini versin 4 3 Yanıtla
  • Yuşa: Bunu dinle ırkla yargılamayın evladı olan herkez için söylüyorum genelde en çok anaokulu dönemindeki çocuklarda çok sık karşılaşılan vede üstü kapatılan bir konudur bu . Kim bilir bizim ülkemizde ne pislikler oluyor anne baba duysa bile gizler saklar aman adımız çıkmasın diye biride çıkıp demez ki başkasının canı yanmasın diye. Evladı olan kimse büyük konuşmasın 5 0 Yanıtla
  • METiN YAZAR: SAPIKLIK. 5 0 Yanıtla
  • yeterrr: Çocuk gördüğünü yapar bu kadar her şey aleni olursa, Ar namus diye bir şey kalmadı zaten 2 0 Yanıtla
  • onur: bunun bir benzeri ülkemizde oldu ama duyulmadı ben orta okula yeni başladıydım kolidorda yürürken köşede göze çarpmayan bir yerde sesler geliyordu o seslere geldiği yere gitdim ne göreyim birinci sınıf bebesi 8 sınıftaki bir kızla öpüşüyor sonra kokluyordu bunu görünce vay canına dedim o bebe neredeyse kızı yutacaktı sonra bişey demeden ne halleri varsa görsün diye geri gitdim kimse onları fark etmedi çünkü baştada yazdığım gibi kolidorun köşesinde kimsenin gözüne çarpmayacak yerdeydi sonra neler oldu bilmem 2 0 Yanıtla
  • islamda huzur var: Inanin kardesler bu Internet ayni ilac gibi nasil ki az is gürmez Cogu da zarardir aynen öyle Aman cocuklari ihmal etmeyelim Allah muhafaza 1 0 Yanıtla

Advertisement